IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

С кого ще се конкурира чудовището от Афалтербах?

10-те големи съперника на безумния Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Откъдето и да бъде погледнат новия суперхибрид на AMG, впечатленията са само положителни. Mercedes-AMG GT 63 S E Performance е красив, комфортен, богато оборудван, адски бърз и относително практичен. А благодарение на смесеното си задвижване – двигател с вътрешно горене и електромотор, е дори икономичен.


Mercedes-AMG GT 63 S E Performance


За AMG това е първият хибрид, собствена разработка. Неговата задвижваща система включва 4,0-литров V8 и монтиран на задната ос електромотор със съвкупна мощност от 843 к.с. и 1470 Нм. Това позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди и максимална скорост от 316 км/ч. Скоростната кутия е 9-степенна автоматична, като тя се комбинира със система за задвижване на четирите колела AMG Performance 4Matic+ с допълнителен дрифт режим.

Всички тези качества би трябвало да означават, че това е най-впечатляващият и съответно най-добър автомобил на пазара в този клас. С това определение обаче със сигурност няма да се съгласят 9 производителя, които имат в гамата си конкуренти на чудовището от Афалтербах (това е първият прякор, която получи новият Mercedes-AMG GT 63 S E Performance).

10-те конкурента на Mercedes-AMG GT 63 S E Performance (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    15 rate up comment 4 rate down comment
    А бе ... ( преди 2 години )
    тгръгваш към морето и теслътъ трябва поне 2-3 пъти да зарежда, ама къде!? В това време шофера на Мерца и компанията му вече ще са под чадърите.
  • #5
    0 rate up comment 7 rate down comment
    ( преди 2 години )
    Какво сте нацъкали минуси на долния коментар! Тесла Плейд прави 400 метра за 9,3 секунди с завършваща скорост 250 км/ч! Или по-точно 150 мили/час което е около 240 км/ч по-точно!
  • #4
    3 rate up comment 10 rate down comment
    До 2 ( преди 2 години )
    Колко вдига тази 250? Защото Плейд вдига за 9.3 секунди 250 км/ч! Омръзнахте с това "ама до 100"!
  • #3
    3 rate up comment 10 rate down comment
    До 2 ( преди 2 години )
    А после? А после, увеличава разстоянието!
  • #2
    14 rate up comment 5 rate down comment
    До 1 ( преди 2 години )
    Молим ти съ, не сравнявай със зрънчото Тесла. Отвява до колко? До 100? Леко спорно. А после?
  • #1
    6 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    И една тесла го отвява щото за 3.2 набираяе Теслата още през 2012-таНо така е колкото и да напъват старата технология на двг няма шанс срещу електричката все едно лампите срещу микрочиповете.