IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 съвета за запазване на "живота" на крушките във фаровете

Тези действия спестяват както нерви, така и пари на собственика на колата

Много от съвременните автомобили са оборудвани с халогенни фарове и техните крушки често прегарят. При някои определени модели това се оказва огромен проблем. Затова и експертите от Autoreview решиха да разкрит, защо се случва това и какво трябва да се направи, за да може крушките да не излизат бързо от строя.

Специалистите припомнят, че мястото под капака на новите автомобили е такова, че е много трудно, а и понякога невъзможно, да се смени изгорелия халоген. Често, за да се стигне до самата крушка, трябва да се свали акумулатора, а понякога се налага и демонтиране на предната броня. А това отнема доста време и създава трудностите, особено при пътуване.

Как да увеличим ресурса на крушките във фаровете (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    15 rate up comment 1 rate down comment
    ( преди 3 години )
    Не са глупости. Слагат системи чрез които да намалят до 20-30% подаваният ток към фаровете. Но при някои модели това води до други дисбаланси и проблеми защото фабрично не са предвидени за подобни намеси. Абе всеки търси как да произведе някакъв продукт и да те убеди да си го купиш без значение, че може да е в твоя вреда.
  • #1
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Големи глупости. Ако напрежението под товар на генератора е под 14 волта някой няма да ти завери гаранция на акумулатор.