IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 коли, доказали надеждността си във времето

Някои от тези автомобили все още са на пазара и заслужават внимание

През годините автомобилите се развиха от метални кутии на колела до гъвкави, адаптивни и надеждни превозни средства. Именно надеждността е най-важният показател, когато става дума за автомобил. Агенции като Consumer Reports и J.D. Power всяка година публикуват класации както за марки, така и за модели, като за основна използват статистически данни и отзиви на собствениците.

Някои от тях обаче невинаги са верни, а най-добрият начин да се разбере дали дадена кола е надеждна, е да се използва. Нейната здравина зависи от много фактори, включително това колко време се използва, в какви условия, а също и как се поддържа.

Изданието CarBuzz избра 10 коли които са се доказали във времето, като те попадат в списъка не след задълбочени научни изследвания, а на базата на натрупаните знания и лични опит на шофьорите им през годините. Някои от тях все още са на пазара, а други отдавна са пенсионирани.

10 коли, доказали надеждността си през годините (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    9 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Сменил съм камара Мерцедес-и, вярно е, че не са идеални, но нито един, ама нито един, не е имал проблем с помпата за гориво, без значение дизелГНП или бензинова!
  • #6
    21 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Отзовават Тойота и ти сменят помпата безплатно.. а немците дето са великата техническа нация помпите им дефектират 10 пъти по-четсто, но те карат да си платиш ремонта сам. Само за фьенови. Но то си поватаряй че и Тойота имат проблеми де..
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    литвин и той така от магазина и после палим палим
  • #4
    16 rate up comment 15 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 3 години )
    никога и никъде няма да срещнете рено в подобна класация! Освен на последните места, разбира се...
  • #3
    12 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Toyota дадена тука за надеждна, а в съседната статия пише, че отзовават 3.3 Милиона коли за сервизна аккция поради заводски проблем!!!
  • #2
    17 rate up comment 0 rate down comment
    bg ( преди 3 години )
    едно време как си мечтаех за едно 740GLE
  • #1
    41 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    124-ката , Корола, Сивик и Камри. Няма изненада, всеки ги знае.