IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-надеждни кросоувъра на старо

Класацията е на британска компания за продажба на автомобили втора ръка

Британският вестник The Daily Mail и компанията за продажба на автомобили на старо - Warrantywise, направиха класация на най-надеждните и съответно най-ненадеждните кросоувъри на възраст от 3 до 8 години. Тя е направена след проучване сред 750 000 клиенти на компанията, която предлага удължена гаранция на автомобилите си.

Всеки от моделите получава индекс за надеждност, който се определя от броя на ремонтите по даден автомобил през последните 5 години, тяхната стойност, времето, прекарано в сервиза, възрастта на превозното средство, както и неговият пробег. Съответно, SUV-моделът с най-висок индекс е най-надежден и обратното.


10-те най-надеждни кросоувъра на старо (ГАЛЕРИЯ):


10-те най-проблемни кросоувъра на старо - виже тук:

0 от 500
  • #25
    2 rate up comment 0 rate down comment
    555 ( преди 3 години )
    Какво прави ЛК при кросовърите?
  • #24
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Caprur ( преди 3 години )
    Карам Captur повече от 6 години и до сега само обслужване и гориво и си свиркам.Много здраво и нищо не се чупи
  • #23
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Митко ( преди 3 години )
    За рендетата малко ме съмнява добро качество. Ама нали са платили. Няма как.......
  • #22
    4 rate up comment 2 rate down comment
    м дааа ( преди 3 години )
    Колега , какво ми разправяш за Мерцедес, оня ден сменях крушка на "корнер" светлините и от Опел ме боднаха с 25 еврака, стори ми се скъпо дори за официален сервиз , като разрових из нет-а и видях цените реших че не са ми взели чак толкова. Тез Н11 явно на ръка ги сглобяват немците.
  • #21
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Илиан ( преди 3 години )
    Това не е вярно.
  • #20
    12 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Наскоро пишеше че половината от тия са най ненадежни
  • #19
    5 rate up comment 1 rate down comment
    рено.БъГъ ( преди 3 години )
    Аз па казах на шефъ и он *** послуша: подарихми 2 дачийки на захаросан Пепчо и Ицко ентусиаста и ся целата комедиа наша!! Тъй са праи тва бизнесъ сас меринджейски захвати!!
  • #18
    3 rate up comment 10 rate down comment
    рено.БъГъ ( преди 3 години )
    Ейтва е, додохми си на думата! Аз откогинка ви разправям, че рендака е връх на връхувете и низина на низините а вии не вервате!? Насаааам народеее - койту купи 2 рендета ше има и една дачия за тъщътъ!!П.П. Малииии, тва колегиги от греат-бритъна колку ли съсъ изръсили за таа реклам-класациикъ!!
  • #17
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Alex ( преди 3 години )
    Трудно е вече да се хванат драстични разлики в автомобилите, защото са сглобени от общи компоненти Фиат, Опел и Сузуки имат общи двигатели.Мазда, Форд, Волво, Пежо, Мини и Ситроен също имат общи двигатели.В Немските електрониката е предимно Бош и Сименс, във френските Валео и Саджем, в японските Денсо.Сега Опел е Пежо. Рено и Нисан са едно.Купуваш Пежо 4007 или Ситроен Це-кросър, а то Мицубиши Аутлендър. Обаче купуваш Мицубиши Аутлендър, а то с двигател б0мб@-дюза на VW
  • #16
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    До 9. Мисля, че говориш за случая с A*to Build - бяха избрали Голф за кола на годината въпреки, че нямал най-много гласове просто защото според тях е много добър :-). Все пак е факт, че групата Фолксваген продава много коли в цял свят, а не само в Перник.