IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 причини да заложите на старо спортно BMW

За разлика от някои други марки баварските модели не губят нито едно от качествата си през годините

След като похарчите всичките си пари за чисто ново Ferrari или Porsche, може да се чувствате страхотно, но ще имате много проблеми, които идват със скъпите спортни автомобили. Започва се с механични повреди и се стига до амортизация, така че се изисква доста смелост за покупката на такава кола, при условие, че не сте милионер. В същото време на пазара има коли, които няма да ви струват толкова, но ще ви осигурят много забавление на пътя.

Разбира се, става дума за спортните модели на BMW, които не остаряват и се срещат доста често. Много хора ги подценяват, но е факт, че с годините те не губят качествата си и дават отлично усещане на шофьора. Освен това, идва момент, в който цената им се покачва. Ето 10 причини, поради които евтините спортни коли на BMW са най-доброто предложение на пазара. Те са посочени от изданието Hotcars.

10 причини да заложите на старо спортно BMW (ГАЛЕРИЯ):


Снимки: BMW Blog, Hotcars.com

0 от 500
  • #1
    19 rate up comment 3 rate down comment
    край ( преди 3 години )
    11 тата причина е да можеш да изпреварваш без видимост в завойте на принципа "а дано нема" и да се размажеш като муха челно на някой тир.