IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 причини да заложите на старо спортно BMW

За разлика от някои други марки баварските модели не губят нито едно от качествата си през годините

След като похарчите всичките си пари за чисто ново Ferrari или Porsche, може да се чувствате страхотно, но ще имате много проблеми, които идват със скъпите спортни автомобили. Започва се с механични повреди и се стига до амортизация, така че се изисква доста смелост за покупката на такава кола, при условие, че не сте милионер. В същото време на пазара има коли, които няма да ви струват толкова, но ще ви осигурят много забавление на пътя.

Разбира се, става дума за спортните модели на BMW, които не остаряват и се срещат доста често. Много хора ги подценяват, но е факт, че с годините те не губят качествата си и дават отлично усещане на шофьора. Освен това, идва момент, в който цената им се покачва. Ето 10 причини, поради които евтините спортни коли на BMW са най-доброто предложение на пазара. Те са посочени от изданието Hotcars.

10 причини да заложите на старо спортно BMW (ГАЛЕРИЯ):


Снимки: BMW Blog, Hotcars.com

0 от 500
  • #21
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Fuck4o ( преди 3 години )
    Абе хора..., четя всичките коментари и достигам до извода че 90% от вас сте прочели статията ,но не сте разбрали за кой модели става въпрос.Става въпрос за спортните модели М3М5 а не за обикновенните 316,318,320...да не изреждам останалите.Аз живея в Испания и цените на еМките е доста голяма за годините който представят,за МОДЕЛ М3 от 2000 година цените варират от 15000? до 32000?.Моя баварец 316i е на 20г и не мога да се оплача от него, имах Тойота Корола- 2004, скучна ,шумна.
  • #20
    6 rate up comment 5 rate down comment
    darin velev ( преди 3 години )
    Бмвто си е Бмв не е като японските и корейските кочини.Който няма пари да си вземе БМВ той говори против марката
  • #19
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Ха ха ( преди 3 години )
    Само комплексарите и макотънкопишковци карат БМВ логично е няма какво да се каже повече по темата
  • #18
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Карач ( преди 3 години )
    Само ташаците които нямат възможност да карат БМВ, пишат глупости.
  • #17
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Карач ( преди 3 години )
    Ми БМВ си е от топ автомобилите на света, не е като руски, японски, корейски и др кочини дето след десетина годинки никой не ще да ги погледне колкото и да са били хубави и здрави когато са произведени!
  • #16
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Готин ( преди 3 години )
    Автомобилът е вещ. Вещите нямат вина за това как са използвани. Вината за последиците от начина на ползване е на собственика. BMW е не лоша марка произвеждаща и леки автомобили. Проблема е, че в повечето случаи собствениците им са егоцентрици с маниакални наклонности.
  • #15
    4 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    за да си клиент на бмв трябва да си с доход от поне 150 000 на година и да имаш дългосрочен бизнес план с жена деца собствен дом ваканционен имот и беенвенцето да е втори автомобил в семейството иначе сметките не излизат
  • #14
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Тъпи беемвисти ( преди 3 години )
    ТАЯ СТАТИЯ Е ПИСАНА САМО ОТ НЯКОЙ *** БЕЕМВИСТ...
  • #13
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Хонда ( преди 3 години )
    До 11 и 12 харно думате!
  • #12
    15 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    БМВ е болест. Имах Е30 и се мислех за голяма работа. Сега от дистанцията на годините мога да кажа, че японските бегачки, които съм имал бяха по- бързи и по-надежни от бмв-то.