IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 причини да заложите на старо спортно BMW

За разлика от някои други марки баварските модели не губят нито едно от качествата си през годините

След като похарчите всичките си пари за чисто ново Ferrari или Porsche, може да се чувствате страхотно, но ще имате много проблеми, които идват със скъпите спортни автомобили. Започва се с механични повреди и се стига до амортизация, така че се изисква доста смелост за покупката на такава кола, при условие, че не сте милионер. В същото време на пазара има коли, които няма да ви струват толкова, но ще ви осигурят много забавление на пътя.

Разбира се, става дума за спортните модели на BMW, които не остаряват и се срещат доста често. Много хора ги подценяват, но е факт, че с годините те не губят качествата си и дават отлично усещане на шофьора. Освен това, идва момент, в който цената им се покачва. Ето 10 причини, поради които евтините спортни коли на BMW са най-доброто предложение на пазара. Те са посочени от изданието Hotcars.

10 причини да заложите на старо спортно BMW (ГАЛЕРИЯ):


Снимки: BMW Blog, Hotcars.com

0 от 500
  • #11
    11 rate up comment 12 rate down comment
    Ха ха ( преди 3 години )
    Тия са най-смешната марка. Редовно ги унижавам с Жулиетката!
  • #10
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Хи хи ( преди 3 години )
    До 8 и кво му е "необикновеното" на еЕнВето?! Сигур фактурата след посещение на дару кар и кръстенето след нея....
  • #9
    16 rate up comment 8 rate down comment
    propov ( преди 3 години )
    Що сипете пак омраза без да сте прочели 2 страници по темата? За личен опит е ясно, нема от къде да дойде. Пазарът е най върховният съдник. А отворете сега някой германски сайт и вижте старите М - ки кви цени държат. И не само М, ами всички БМВ та с големи мотори. Но в ДЕ говорим за правилно потдържани коли на реални километри и с T
  • #8
    14 rate up comment 15 rate down comment
    10м ( преди 3 години )
    Това с покачването на стойността също е пародия за наивници. Има много малко колекционерски коли и тази игра не е по джоба и познанията на средностатистически бг мухъл. Това е не удобната истина в прав текст: ако си си взел старо бмв м3, защото ново не можеш да си вземеш или почти ново, то значи не си за бмв м3, а за по-обикновена кола, и си надскачаш играта. В пубертета обаче няма как да се появят тези заключения.
  • #7
    13 rate up comment 5 rate down comment
    10м ( преди 3 години )
    Поредната готина статия. Който няма много париъ не кара спортни коли. Старите бмвта задоволяват комплекса ските мераци на 20-25 г. селянчета от студентски град, които вкарват всичките си спестявания за да си купят бмв е60 за 5 бона или някоя 3ка 190 коня от които налични са около 70%. И как завършват тези мераци, гледаме редовно в новините. Дай Боже с по-малко жертви.
  • #6
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Шофьор ( преди 3 години )
    Досега съм имал три бмв-та и всичките бяха удоволствие за шофиране и кошмар за поддръжка. Губят всичките си качества ако не са гледани от предния собственик и оставаш само с приятния вид.
  • #5
    28 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Мечтата на *** Балкански, всеки втори пубер с книжка от няколко седмици яхва бмв 3ка набор 92г. за 2000лева, а за по-големите играчи след година бране на малини в Англия следва Е46 с десен волан
  • #4
    15 rate up comment 4 rate down comment
    До 3 ( преди 3 години )
    Просто наскоро шофирах 3-ката на близък приятел - модел 2019, 2.0 бензин, 190 коня мисля, че беше. Карал съм доста и едно 330i от 2010. Ами все едно караш две коли от различни светове и то в полза на старото 3. Прекрасното управление и усещането на пътя са заменени с пластмаси и маниери на анонимен седан. Явно това се търси. Добре че поне има още някой друг бутон по арматурното табло, че да не ти се налага да се взираш в таблети и менюта...
  • #3
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    да сравняваш старо бмв с ново е като да сравниш мерилин монро с лана роудс
  • #2
    22 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Те ако не си губеха от качествата, нямаше да си губят и цената. Но е истина, че старите БМВ-та са много по-мъжки и доставяши удоволствие коли от моделите им от последните 5 години.