IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model S или Porsche Taycan? Най-после истинско сравнение

Качеството и управлението са по-добри при германците, Tesla печели с цена, пространство и багажник

Това са два модела, които дори не се предлагат официално в България. Да не говорим, че при цена на по-евтиния от двата, надхвърляща 135 средни работни заплати у нас, едва ли можем да очакваме да станат масови.
Но въпреки това двубоят между Tesla Model S и Porsche Taycan е един от най-интригуващите в съвременния автомобилен свят, и даже според мнозина може да се окаже решаващият за бъдещето на автомобила.
Журналистите от американското издание Car & Driver са сред първите, получили шанс да сравнят пълноценно двата модела. Ето какво откриват те.



 

 

 

 

 

0 от 500
  • #29
    2 rate up comment 0 rate down comment
    1 ( преди 4 години )
    до 28Изписванетто на модела не позволява такава интерпретация, независимо какво кой какво казва и какви препратки се правят. Не и в езиците които си служат с азбуката с която е изписано въпросното име. Германците го наричат Тайкан, тъй че ....
  • #28
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Motorhead ( преди 4 години )
    анонимен ( преди 31 минути )Кажи на приятеля си, че Никола Тесла е хърватин!Никола Тесла си е сърбин!
  • #27
    1 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не е тайкан, а е тайджан.
  • #26
    1 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ако имах бюджет за автомобил позволяващ покупката на Тайджан, нямаше да я купя. След 500 години робство, няма да карам кола с турско име.
  • #25
    5 rate up comment 3 rate down comment
    1 ( преди 4 години )
    до 24Е, важното е да се почне отнякъде със сравненията, защото на ТеслА хич, ама хич не им личи че припознават "старо и ново". Те са "най-добри". "Компютър на колела", "ъпдейти". Май продаваха илюзията, че това е вярно. Сега се оказва, че не е. Скоро и други сравнения :))))
  • #24
    2 rate up comment 0 rate down comment
    1 ( преди 4 години )
    до 23Порше искат имената им да "предават" характеристиките на колите. В случая с Кайен Порше казват "Кайен за лютивина", тъй че предполагам че името е отпратка към пипера, а не към племето.
  • #23
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Уау какво уникално постижение на Порше само 2 пъти по-скъпа на 7 години по-нова платформа кола побеждава Модел S който от своя страна има по-изостанали батерии и охлаждане от Модел 3 но важното е че Тесла загуби нищо че е нормално кола струваща 2 пъти повече от друга и е направена с цел да е бърза да се окаже че наистина е по-бърза и качествена от другата която има багажник като на Кайен
  • #22
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Истината е, че в този сайт не ни натоварват с Оная епидемия, нито с Оная катастрофа, е и тука има юнаци, като онзи дето воюва срещи всичко немско, малко като Дон Кихот с мелниците, ама то така е по-интересно!!А Кайен не е ли индианско племе!? Поне така си спомням от Майн Рид!?
  • #21
    2 rate up comment 0 rate down comment
    1 ( преди 4 години )
    до 21За твое сведение, за АБОЛЮТНО ПРЪВ ПЪТ пиша тук, тъй че каквито там мании имаш са си за теб. За останалото: беше написал "избират турски имена". Множествено число. Кои други освен Тайкан, могат да се броят за турски? Турция е част от Ориента, а аз вече казах, че думите от които е съставено името присъстват там навсякъде. Що се отнася до това какво казвам: то идва директно от нюзрума на Порше, тъй че не знам какво "си казват", но нещо си в грешка.
  • #20
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )