IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Руснак хвърли AMG G63 от хеликоптер

Собственикът твърди, че е разочарован от непрекъснатите повреди

Руснак хвърли AMG G63 от хеликоптер

Докъде сте готови да стигнете, за да се чуе недоволството ви от автомобил? Социални мрежи? Дилърство? Видео в Youtube?

За младия руски влогър Игор Мороз третият вариант е бил най-удачен, в комбинация със скъпо струващо изпълнение. В него той хвърля своя Mercedes-AMG G63 от хеликоптер от височина 300 метра върху заснежената земя.

Според Мороз неговият G-модел е бил проблемен още от момента на покупката му през март 2018 г за 16,8 млн. рубли (240 хил. евро). Всеки месец автомобилът е влизал в сервиза, а понякога е оставал там за по месец. Дилърството е отказало да ремонтира някои от повредите по гаранция.

Историята има и друга версия. Според материал на сп. Колеса, Мороз и негов приятел се хванали на бас и Мороз заложил своя AMG G63 с обещанието да хвърли от високо ако изгуби. Изглежда е загубил.

Дали всичко това е силен израз на разочарование или скъпа реклама, няма да можем да кажем. Знаем единствено, че е скъпа. От смачканата машина не може да бъде спасено нищо, тъй като след падането тя придобива форма на смачкана от валяк.

Колеса твърди, че руската полиция разследва инцидента. А Мороз очевидно няма да има проблеми да си купи друг AMG G63 след като видеото му продължава да трупа гледания.

Снимки и видео: Мороз Игорь (Youtube), Kolesa

0 от 500