IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Руснак хвърли AMG G63 от хеликоптер

Собственикът твърди, че е разочарован от непрекъснатите повреди

Руснак хвърли AMG G63 от хеликоптер

Докъде сте готови да стигнете, за да се чуе недоволството ви от автомобил? Социални мрежи? Дилърство? Видео в Youtube?

За младия руски влогър Игор Мороз третият вариант е бил най-удачен, в комбинация със скъпо струващо изпълнение. В него той хвърля своя Mercedes-AMG G63 от хеликоптер от височина 300 метра върху заснежената земя.

Според Мороз неговият G-модел е бил проблемен още от момента на покупката му през март 2018 г за 16,8 млн. рубли (240 хил. евро). Всеки месец автомобилът е влизал в сервиза, а понякога е оставал там за по месец. Дилърството е отказало да ремонтира някои от повредите по гаранция.

Историята има и друга версия. Според материал на сп. Колеса, Мороз и негов приятел се хванали на бас и Мороз заложил своя AMG G63 с обещанието да хвърли от високо ако изгуби. Изглежда е загубил.

Дали всичко това е силен израз на разочарование или скъпа реклама, няма да можем да кажем. Знаем единствено, че е скъпа. От смачканата машина не може да бъде спасено нищо, тъй като след падането тя придобива форма на смачкана от валяк.

Колеса твърди, че руската полиция разследва инцидента. А Мороз очевидно няма да има проблеми да си купи друг AMG G63 след като видеото му продължава да трупа гледания.

Снимки и видео: Мороз Игорь (Youtube), Kolesa

0 от 500
  • #12
    11 rate up comment 4 rate down comment
    !? ( преди 4 години )
    не си направих труда да отворя видеото, защото както казва и авторът на статията , всичко това се е направило за да събира посещения и с парите на баламите да си купи нов.Както го е казал народа, ако се свършат баламите , тарикатети ще умрат.
  • #11
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Миро ( преди 4 години )
    Е, и аз съм ***, ама не толкова богат - мога да си позволя да мятам плазми и да горя стотачки! За Г-клас още ми миришат чорапите!
  • #10
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    По-добре богат, отколкото беден пaлячo, като теб Миро!
  • #9
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Миро ( преди 4 години )
    Богат ***!
  • #8
    10 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Да си купи Лада Нива нещастника та да е доволен.Руски ***.
  • #7
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Руски ***!
  • #6
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Ай стига ве ( преди 4 години )
    Ами да си купи УАЗ ,че да няма проблеми
  • #5
    15 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Който поназнайва езици разбира защо го прави. Просто толкова много му е писнало от проблемите с това нещо наречено кубче, че е решил да плати още пари и да го унищожи по такъв начин, че да го видят повече хора и да разберат, че това е немско БО-КЛ-УК на колела, както почти всичко, което е на колела и е излязло от немска фабрика.
  • #4
    10 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Е кво да чупи, като то счупено още от завода! Счупено, грозно, правоъгълен кашон и освен да го метнеш отвисоко за друго не става. А да, става и за избиване на комплекси от разни нацепени батки, защото са му сложили цена, като за кола, ама тая ламаринена кутия за сирене не е!
  • #3
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Хмм ( преди 4 години )
    Който не може да прави, може да е оригинален само като чупи.