IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Да спасим коледна елха с Ferrari F40

Една необичайна история със суперавтомобил с още по-необичаен цвят

Да спасим коледна елха с Ferrari F40

Автомобилната индустрия става все по-зелена, а производителите се тупат в гърдите с производството на електромобили или CO2-неутрални модели. В същото време екипът на Car&Vintage взе тази идея съвсем на сериозно и представи новото си видео.

В него главен герой е един легендарен суперавтомобил – Verde Abetone Ferrari F40. Италианският модел е обичан и мразен от мнозина в своята зелена боя тип British racing green. За първи път тя участва в снимки именно в новото видео. И, както се вижда от кадрите, това изобщо не е случайно, особено в навечерието на един от най-светлите християнски празници.

Легендарното F40 бе представено през 1987 г. и до ден днешен продължава да бъде един от най-желаните от колекционерите автомобили. То въплъщава по прекрасен начин страстта към класическите автомобили и автомобилните ценности изобщо. Уникалният цвят на конкретния модел е избран от собственика, тъй като според него е идеална комбинация от стил и елегантност. Във видеото той идеално се свързва с коледната тема.

Снимки и видео: Car&Vintage

0 от 500