IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Украинец натовари елха във Ferrari 458 Italia

Италианският суперавтомобил се открои по време на парад в Лондон

Украинец натовари елха във Ferrari 458 Italia

По време на парад на суперавтомобили в центъра на Лондон тунинговано Ferrari 458 Italia успя да се открои сред по-мощните и ефективни модели Lamborghini, които по традиция са любими след местните фенове на високите скорости. Черният автомобил с украинска регистрация привлече погледите на присъстващите с натоварената върху него коледна елха.

Украинец натовари елха във Ferrari 458 Italia

Разбира се, по време на сбирка на хиляди конски сили и отработени газове е трудно някой да се открои с обичайните за такова събитие средства. Ето защо зелено дърво в навечерието на празниците е чудесна възможност да привлечете вниманието върху себе си.

Украинец натовари елха във Ferrari 458 Italia

Местните медии отбелязват, че въпреки големия резонанс, елхата на покрива на суперавтомобила изглежда толкова естествена, колкото стърчаща от багажника на всяко практично комби. Очевидно е, че в този случай е намесена празничната магия.
 

Тагове: ferrari 458 italia ferrari
0 от 500
  • #1
    13 rate up comment 3 rate down comment
    жалкар ( преди 5 години )
    "толкова ми е малка патката, е просто Ферарито не може да компенсира и затуй ще си сложа елха да ми надраска боята. Тогава може и да ме вземат насериозно"