IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите и най-лошите автомобили на 2019 г. според Джереми Кларксън

В списъка на ексцентричния водещ има както суперколи, така и миниван

Най-добрите и най-лошите автомобили на 2019 г. според Джереми Кларксън

Бившият водещ на Top Gear Джереми Кларксън направи класация на най-добрите и най-лошите автомобили за 2019 година. В списъка на британеца попаднаха моделите от различни сегменти - от компактен хечбек до спортни коли.

Според британския журналист, няма най-добри класове, сегменти или типове автомобили. Във всяка категория човек може да намери своя идеален или неудачен модел. Затова и той посочва най-различни автомобили, като разкри какво му харесва и какво не у тях.

Кларксън е харесал Audi R8 V10 perfomance quattro, тъй като именно зад волана на това купе рабираш каква трябва да е истинската суперкола - шумна, бърза и неекологична. Всъдеходът Suzuki Jimny, както и досега, има лошо управление и спирачки, но усмивката не слиза от лицето ти през цялото време.  


Най-добрите коли на 2019 според Кларксън (ГАЛЕРИЯ):


Карането на Renault Megane RS Trophy водещият сравни с возене на влакче на ужасите, докато Ferrari 488 Pista бе наречено "една от най-вълнуващите, най-красиви и носещи най-голямо удоволствие коли, които някога са правени".

Колкото и странно да изглежда, в списъка с най-добрите коли на 2019 г. на Кларксън влиза и Peugeot Rifter GT Line. Френският миниван получава висока оценка заради лесната си управляемост, малкия радиус на завой и комфортното окачване. "Той премина през "лежащ полицай" и дори не разбра", коментира водещият.


Най-лошите коли на 2019 г. според Кларксън


Кларксън посочва и три автомобила, които са го разочаровали. Това са BMW X5 xDrive 30d M Sport (заради прекалено сложната и недоработена електроника), Audi TTS Roadster (прекалено шумна и тресяща се) и новата Toyota GR Supra (тя във никакъв случай не е по-добра от BMW Z4 или Toyota GT 86).

0 от 500
  • #9
    3 rate up comment 11 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 4 години )
    Японските бързоходни тоалетни даже ги няма в класацията.Толкова Дошо.
  • #8
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    И джулията и стелвиото са изключително надеждни модели. Казвам го, защото познавам хора от сервиза в София. Всичко продадено досега му се сменя маслото, а има коли на по 60-70хиляди км.
  • #7
    4 rate up comment 32 rate down comment
    Боклук ( преди 4 години )
    Кво ми разбира от коли, той ако разбираше от коли нямаше да настъпва коли на задно и да кара с 250 докато вали и после са преобръща . Къде а клас ще е подбра от х5 все едно да кажеш че 1 серия е по добра от gls... Просто е смешно
  • #6
    15 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    А при немските талиги, лудницата започва, когато влязат в бокса. Често влизат и трудно излизат. Яко бецален тогава! Яко и лудницата е пълна...
  • #5
    4 rate up comment 15 rate down comment
    antondinev1977 ( преди 4 години )
    Стелвиото е лудница, докато върви.......хахахах
  • #4
    23 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    По принцип не го харесвам, но когато стане дума за коли си личи, че разбира. Понякога така ги изкривява и преиначава нещата, че трябва да четеш между редовете и да си и ти на някакво по-високо от най-ниското ниво на разбиране, за да вденеш какво иска да каже. Германофилчетата тези неща не ги засягат знам. На тях им дай да е немско и това е. може немско ла-й-но да е , ама немско да е! С апетит ще си го хапнат щом от купените медии са им казали, че това е най-вкусния и полезен продукт.
  • #3
    19 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Стелвиото е лудница. Това лято покарах едно в Белгия за ден. Рафинирано е като по мед и масло и върви на лудница.
  • #2
    57 rate up comment 4 rate down comment
    Емил ( преди 4 години )
    Поне ги е карал като коментира, за разлика от форумните коментатори !
  • #1
    15 rate up comment 40 rate down comment
    Пешо ( преди 4 години )
    Тоя пък големия специалист.Пълен ***.Много ни е зор за неговото мнение.