IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 5 на колите за 2018 г. на Джеръми Кларксън

Водещият избира между 28 модела, които е тествал

Топ 5 на колите за 2018 г. на Джеръми Кларксън

Водещият на шоуто The Grand Tour – Джереми Кларксън, посочи петте най-добри автомобила на 2018 г. Своя избор той е направил измежду 28 модела, които е тествал за британското издание Sunday Times.

Lamborghini Huracan Performante

На първо място в списъка на Джеза е суперколата Lamborghini Huracan Performante, която популярният водеш нарече „моя автомобил на годината” по врече на връчването на наградите  Sunday Times Motor Awards.

01-3

След това идва купето Porsche 911 GT2 RS. Кларксън определя тази машина „като забележителна спортна кола, която напълно заслужава подобна оцетка от човек, който никога не е бил фен на Porsche”.

Третата позиция в списъка на бившия водещ на Top Gear заема седанът Alpina 5. За разлика от първите 2 коли, тази получава 4 точки по петобалната система. Кларксън я определя като „максимално близка до званието идеална кола”.

01-5

На четвърто място е суперколата Aston Martin Vantage, който също е с 4 звезди. Това не е изненада, защото Кларксън винаги е бил фен на тои модел.

01-6

В петицата влиза и новото Bentley Continental GT също с 4 врати. Британският водещ признава, че преди това никога не е харесвал Continental GT, но новата версия на модела е превзела сърцето му и затова попада в класацията му за 2018 г.

Снимки: Motor

0 от 500