IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как не се пренася елха с киткар

Собственикът на Vaydor G35 Kit Car измисли оригинален начин да накара спойлера си да работи при ниска скорост

Ето как не се пренася елха с киткар

Vaydor G35 може да няма представянето на суперавтомобилите, но определено изглежда като такъв. Под каросерията му се крие американската версия на Infiniti G35, което повечето от нас познават. И макар автомобилът да е със скелета на остаряващо Infiniti, той има сериозно улично присъствие, което се усилва, когато вържеш коледна елха на спойлера.

Тази снимка, публикувана в американски сайтове, показва екзотичния автомобил по пътя с елха, чието място определено не е там. Спокойно може да се предположи, че собственикът го е направил, за да привлече вниманието.

Ако карате екзотичен автомобил с голямо задно крило, може би не е много полезно за него да служи като поставка за елха. Ако не друго, то може да бъде повредено или поне да бъде издраскано. За целта е по-добре да сложите няколко одеала и да привържете дървото внимателно върху тях. Или пък да вземете назаем товарен автомобил от някой приятел.

Снимка: Autoweek

0 от 500