IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Octavia свали напълно камуфлажа

Вече е напълно ясно как ще изглежда новото поколение на модела

Skoda Octavia свали напълно камуфлажа

Снимки на новото поколение на Skoda Octavia бяха публикувани от чешкото издание Autorevue.cz. Те са направени в щаб-квартирата на марката и на тях автомобилите са без никакъв камуфлаж. От снимките става ясно, че серийната версия на модела няма да се различава от това, което компанията показа на скици до момента.

В салона на автомобила ще се появи нова мултимедийна система с няколко екрана, а линията на целия преден панел ще повтаря извивките на решетката на радиатора. Лостът за смяна на предавките си остава същият при механичната скоростна кутия, докато за автоматика е взаимстван компактния джойстик от новия Volkswagen Golf.

Skoda Octavia

Воланът на Octavia ще бъде без долни спици, като тези елементи ще останат вляво и вдясно. Сред опциите за модела ще попаднат тризонов климатик, вентилация и масаж на предните седалки, както и проекционен дисплей.

Екстериорът на модела беше разкрит преди време, като в него няма изненади. Новата Octavia ще напомня на флагмана на марката Superb, а не по-ниско разположения Rapid, както беше при третото поколение на модела.

Skoda Octavia

Снимки: Autorevue.cz

0 от 500
  • #8
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Естет ( преди 4 години )
    Айде сега бабини девитини...Ама тука един познат, ама едни колеги, ама много проблемни коли...Айде дайте да ги видим тия Шкоди със сериозни ремонти на по 30 хиляди километра!Първо дори и да има проблем, което вероятно става на 1 нов автомобил на 10000 нови, колата е гаранционна и всичко се отстранява гаранционно!То да си купиш за тия пари 10 годишна Е класа и после да купуваш гуми е от OLX-а и да я поддържаш с турски части при кварталния майстор, а не в Силвър Стар си е по-престижно, нал ...
  • #7
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тук там пластмаса,.. да, бе! Тук там няма пластмаса. Цени под тези на Шкода няма. Корейските са по-скъпи. Единствено са на едно ниво с Дачия.
  • #6
    2 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Абе не знам за качеството. Около мен има поне двама човека, които правиха сериозни ремонти на по 30К километра.
  • #5
    14 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    шкодите в момента са едни от малкото коли, при които съотношението цена - качество е наистина в полза на купувача. с новия дизайн ще продадат още повече коли. ясно е , че са ширупотреба, но в Европа нормалната средна класа си купува точно такива коли... тука в Бг доколкото имаме средна класа, тя или купува нещо лъскаво, хромирано със скъпа емблема или ще купи нещо с още по-лъскава емблема ама на 10 години
  • #4
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #3 много бедните нямат над 40к за Октавия.първо, второ евтиното не идва от нещо друго, а от емблемата.. тук там някоя пластмаска и т.н. Всеки който е карал шкода, сеат от последните години знае че значителни разлики в качеството видими и осезаеми няма.
  • #3
    2 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Били взаимствали от Голф... Че то си е Голф от всякъде. На една платформа са. Някои сега открива топлата вода.Всичко е същото, но е по-евтинджос. Това е целта на тази марка, цели се в бедните клиенти.
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    На снимката изтекла през конфигуратора прличаше повече на Скала, Последния тийзър напомняше повече на Супърб. Истината - в понеделник
  • #1
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    отпред няма ли снимка? май приличаше на Скала отпред повече отколкото на Супърб.