IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Octavia свали напълно камуфлажа

Вече е напълно ясно как ще изглежда новото поколение на модела

Skoda Octavia свали напълно камуфлажа

Снимки на новото поколение на Skoda Octavia бяха публикувани от чешкото издание Autorevue.cz. Те са направени в щаб-квартирата на марката и на тях автомобилите са без никакъв камуфлаж. От снимките става ясно, че серийната версия на модела няма да се различава от това, което компанията показа на скици до момента.

В салона на автомобила ще се появи нова мултимедийна система с няколко екрана, а линията на целия преден панел ще повтаря извивките на решетката на радиатора. Лостът за смяна на предавките си остава същият при механичната скоростна кутия, докато за автоматика е взаимстван компактния джойстик от новия Volkswagen Golf.

Skoda Octavia

Воланът на Octavia ще бъде без долни спици, като тези елементи ще останат вляво и вдясно. Сред опциите за модела ще попаднат тризонов климатик, вентилация и масаж на предните седалки, както и проекционен дисплей.

Екстериорът на модела беше разкрит преди време, като в него няма изненади. Новата Octavia ще напомня на флагмана на марката Superb, а не по-ниско разположения Rapid, както беше при третото поколение на модела.

Skoda Octavia

Снимки: Autorevue.cz

0 от 500
  • #18
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Може да си имат проблеми, но чак "скапваш" се от скъпи ремонти... айде да не е в общият случай. Нова шкода октавия ако не си 1:1000000 с дефектна бройка си кара поне 5-6 години без нищо да правиш. С прилично оборудване и приличен комфорт като за този клас.
  • #17
    3 rate up comment 9 rate down comment
    тесладжия ( преди 4 години )
    Шкода и всички от групата на вагените са само едни каросерийни производители. Една и сьща конструкция се продава като шкода, голф, ауди,сеат. Нямат вече един свестен двигател и скоростна кутия, които да могат да издьржат 200 000 километра. Германски надут балон. Скапваш се от безумно скьпи ремонти Отмьщението на германските автомобилостоители кьм любителите на автомобили.Юруш на безумно скьпите октавии с двойка дизел за 50 бона ***
  • #16
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Бачо Илия ( преди 4 години )
    Перфектна си е Шкодата като цена-качество и е разумен избор за всеки човек, който може да си я позволи!Неслучайно Шкода продава все повече и повече, европейците не са глупави и не оставят на никой да ги цака!Колкото до премиум автомобилите - дай Боже всекиму да може да си позволи нов Мерцедес, БМВ или Ауди, но това, което се внася тук на по 10 годишна възраст е или удряно, или на над 600 хиляди километра.Никой европеец няма да подари читав автомобил, струващ 150 бона като нов за 15 бона!
  • #15
    12 rate up comment 1 rate down comment
    до #6 ( преди 4 години )
    Я дай малко повече подробности за тези основни ремонти на 30К, че ми стана интересно. Нашата фирма е с автопарк от над 80 шкоди и до 5-тата година не сме забелязали да им се налагат сериозни ремонти... а се карат така, както само служебна кола можеш да караш... ако ме разбираш :)
  • #14
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Реалист до 12 ( преди 4 години )
    Премиум автомобилите искат и премиум поддръжка!Не са за *** и Пульо, дето е бачкал половин година като общак в Лондон и после си купува БМВ 7-ца с всички спестени от робския му труд пари!Купувачите на Шкода не ги мисли, хубави и надеждни автомобили са!Качваш и пътуваш като човек спокойно и комфортно до дестинацията, която си избрал!Но друго си е да влезеш в "авариен режим", както ми се случи веднъж, пътувайки с 10 годишна "премиум" Е класа, и колата да не може да ускори с повече от 60 ...
  • #13
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    на мен пък хич не ми е интересен профила на купувача, който предпочита 15 годишен премиум пред нова шкода.. той е ясен и безумен...
  • #12
    1 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    най ми е интересен профила на купувача който ще даде 40 к за автомобил от автосалона мислейки че това ще му даде емоционалната радост че не се е прекарал като не е взел 15 годишен истински премиум автомобил
  • #11
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    задните седалки?
  • #10
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Къде е третата зона
  • #9
    0 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #7 ти изкара шкода най-евтината кола :) браво браво господине.. личи си че си капацитет... или работиш в еуратек за да им правиш реклама.