IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Octavia свали напълно камуфлажа

Вече е напълно ясно как ще изглежда новото поколение на модела

Skoda Octavia свали напълно камуфлажа

Снимки на новото поколение на Skoda Octavia бяха публикувани от чешкото издание Autorevue.cz. Те са направени в щаб-квартирата на марката и на тях автомобилите са без никакъв камуфлаж. От снимките става ясно, че серийната версия на модела няма да се различава от това, което компанията показа на скици до момента.

В салона на автомобила ще се появи нова мултимедийна система с няколко екрана, а линията на целия преден панел ще повтаря извивките на решетката на радиатора. Лостът за смяна на предавките си остава същият при механичната скоростна кутия, докато за автоматика е взаимстван компактния джойстик от новия Volkswagen Golf.

Skoda Octavia

Воланът на Octavia ще бъде без долни спици, като тези елементи ще останат вляво и вдясно. Сред опциите за модела ще попаднат тризонов климатик, вентилация и масаж на предните седалки, както и проекционен дисплей.

Екстериорът на модела беше разкрит преди време, като в него няма изненади. Новата Octavia ще напомня на флагмана на марката Superb, а не по-ниско разположения Rapid, както беше при третото поколение на модела.

Skoda Octavia

Снимки: Autorevue.cz

0 от 500
  • #28
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Цаца ( преди 4 години )
    Общо взето дериват на *** голф... Само че по-оскубан....
  • #27
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Много са приятни шкодичките за тези пари... и не говоря само за цената на автомобила, а и за обслужването след това. С тази ще избият рибата.
  • #26
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ами сериозните ремонти на тея шкоди, които съм виждал са:- счупена пружина на клапан и съответен основен ремонт на двигател на 40К километра- счупен съединител и скърцащи части по интериор на 30К километраИ двамата собственика са страшно разочаровани и смениха автомобилите при първа възможност.
  • #25
    0 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    нямам спомен преди да е имало сервизни акции на топ производители като мерседес бмв волво заради масови самозапалвания това ако не е безопасност здраве му кажи
  • #24
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    до 23 - комплексите са трудна за лекуване болест... Колко струва тоя пасат и колко струва шкода октавия със същите екстри? Сега схващаш ли разликата?
  • #23
    1 rate up comment 9 rate down comment
    VW passat b8 ( преди 4 години )
    Голямата работа... Моя пасат е на 4 години и има тризонов климатик, масаж и обдухване на предните седалки, автоматика 4х4, панорамен покрив, виртуален кокпит... и, и...Нищо ново за мен персонално в новата Шкода
  • #22
    2 rate up comment 1 rate down comment
    до 20 ( преди 4 години )
    Я пак облисли какво си написал. Критериите за "безопасност " са все по-строги и повече след 2000 от колкото преди 2000.
  • #21
    1 rate up comment 9 rate down comment
    Глупост ( преди 4 години )
    Мерцедес и всички останали.
  • #20
    0 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    разликата е че произведените около 2 000 година автомобилите се проектираха от хора с техническо образование които трудно можеш да ги накараш да си сложат подписа под проект който не отговаря на критериите за безопасност след 2 000 година автомобилите се проектират от маркетолози и счетоводители на които не им пука за това което излиза от поточната линия важното е кинти да падат от продажби а клиента да духа супата
  • #19
    13 rate up comment 1 rate down comment
    v-1 ( преди 4 години )
    Шкодите са много добри коли, тука виждам, че има много квартални "разбирачи", които са с 15 годишни "премиуми" :))Много сте ми забавни. В тези ваши премиуми няма много от екстрите, които може да имаш в една нова Шкода, или тези екстри, които ги има не работят.