IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-неудачните модели на Toyota

Причините за провала им не са свързани с надеждността

Противно на стереотипа за успехите на японския концерн Тойота, в историята на компанията има много примери на произведени безлични и търговски неуспешни модели. Купувачите не са "гласували" за колата с парите си и след кратко време тези модели са били сваляни от поточната линия. Неуспехът им не е свързан с надеждността. Всеки от аутсайдерите "се отличава" по свой собствен начин, показва класация, изготвена от американските медии.
  
   
Най-несполучливите модели на Toyota (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Кольо ( преди 2 години )
    В България сме мнооооого много далеч от това да дадем реална оценка.... щото караме старите таралясници които можем да си позволим.....
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Добри са Тойотите и преди и сега. Единственото, което не ми харесва е страшно из**дерастения дизайн на много от моделите през последното десетилетие. Дано се вземат в ръце в това отношение.
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Сервизният е форумната *** и няма нужда да му се обръща внимание, защото кара Гоуф нов внос, но се мъчи да бъде вещ по въпроса с новите коли. А стане ли въпрос за японска марка и най-вече Тойота съвсем подивява горкия. Вместо да се лекува пише тук дежурните си простотии. Всеки път са едни и същи. Няма толкова голям *** просто и всеки може да го разпознае по написаните простотии. Лекувай се момче! Положението ти никак не е добро.
  • #8
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Тоя сервизният е виждал нова кола само на картинка...
  • #7
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Първият, вторият и петият коментар са писани от един и същи човек с детско озлобление към Тойота и японските коли и още по-смешен и детски инат да си мисли,че това,което на него му се иска и му харесва, е световно признато и световна истина. Не знам дали излиза от вкъщи,за да види,че животът е съвсем различен и шарен,а не както той си го представя в детското си въображение. Колкото и да искаш Тойота да не е от най-предпочитаните автомобили, животът показва,че Тойота е много харесвана.
  • #6
    11 rate up comment 0 rate down comment
    BakalovG ( преди 5 години )
    iQ е изключителна градска машина! Който не е карал, не знае колко е добра - чувства се като по-голяма, много по-добо окачване от Смарт, има използваеми задни седалки или багажник - според какво ти трябва на момента. Возили сме се трима души с малко багаж - идеална е!
  • #5
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Като махнете ... ( преди 5 години )
    ленд круйзера, надали има удачен модел на трошота! Някой спомена оная свръх скука корола ли!?
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    111 ( преди 5 години )
    Toyota IQ е от класа на Smart, каква функционалност търсите ? Освен това я намирам за много симпатична.
  • #3
    13 rate up comment 2 rate down comment
    // ( преди 5 години )
    Сервизният, я сподели за какво си влизал 5 пъти в сервиза, че ми стана интересно.
  • #2
    8 rate up comment 27 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Има,само в сънищата на феновете и мечтателите на тойота с розови очила.Купих си тойота корола нова за 38000лв .на първата година 5 пъти в сервиза за рекламация.Върнах я.донадих още малко и си купих за 42000лв на 220х.км ес клас 2012 година.Разлика от земята до луната .карайте си новите тойоти и си мислете,че карате нещо хубаво.