IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Лазерите са най-добрият начин за премахване на ръжда от кола

Вижте как стара Toyota 4Runner става като чисто нова (ВИДЕО)

Лазерното премахване на ръжда определено изглежда като магия. С негова помощ тази стара, ръждясала Toyota 4Runner изглежда като току-що слязла от поточната линия.


премахване на ръжда


Каналът I Am Detailing в YouTube наскоро получи шанса да извърши задълбочено детайлно и козметично обновяване на 4Runner от трето поколение, като използва всички инструменти, с които разполага, за да го направи. След отстраняване на всякаква мръсотия и масло с помощта на струя със сух лед, екипът се обръща към високомощна машина за лазерно почистване с мощност 1000 вата, която, според описанието на видеото, струва над шестцифрена сума.

Устройството преминава през всеки сантиметър от долната страна и гнездата на колелата, за да премахне всяка ръжда от този 4Runner. Не са подминати спирачните ротори и корпусите на барабаните, като всичко това е впечатляващо за гледане.



След лазерното третиране 4Runner преминава през щателен кръг от измиване, корекция на боята, почистване на детайлите и на керамично покритие. И като се вземе предвид готовия продукт, изглежда, че в сервиза са пребоядисали всички панели на долната част на каросерията, чиято боя е била премахната от лазерния почистващ препарат.

Резултатът е 30-годишен 4Runner, който изглежда така, сякаш току-що е направил скок във времето, без да е каран никога. Всички метали, пластмаси и боядисани панели изглеждат безупречно, което е доказателство, че тази технология има бъдеще.


0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    4i4o ( преди 3 месеца )
    #3 ръждата изгря само повърхностно,колкото и да го минаваш да влезе в дълбочина. Когато разтъркаш леко минатото място с шглокка,ръждата пак се показва отдолу
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 3 месеца )
    С Лазар ще се чисти ръждата по Кибергрозника.
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    чиче разкажи какви са ти преките наблюденията от уреда
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    4i4o ( преди 3 месеца )
    Като собственик на такъв апарат,ще ви кажа че това въобще НЕ Е най добрия начин за премахване на ръжда!
  • #1
    19 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    "чиято боя е била премахната от лазерния почистващ препарат." Тъкмо когато си помисля че няма кой да ви надмине, надскачате себе си! Какъв е този лазерен препарат? От кога лазерният лъч стана препарат? Почистващ препарат?