IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

20-годишен със старо Audi се похвали как вдига 260 км/ч на Околовръстното

Автомобилът му се оказа преработен незаконно и ще бъде спрян от движение

Шофьор на старо Audi A3 се похвали в социалните мрежи с видео, на което се вижда как буквално лети с 260 км/ч по Околовръстното шосе на София. Младежът бързо беше разкрит, тъй като е публикувал клипа в профил с истинското му име.


КАТ


Само два часа по-късно пишман-състезателят беше открит от служители на КАТ-София, а колата му беше закарана за проверка. Оказа се, че старото Audi има промени по конструкцията - добавени са агрегати като по-мощно турбо и спортни филтри, а също така са правени промени по генерацията.

Заради тях колата, която на всичко отгоре е със стари и изтъркани гуми, ще бъде спряна от движение, а нейният собственик ще плати глоба от 2000 до 7000 лева. Той обаче няма да бъде санкциониран заради превишението на скоростта, тъй като не е засечен от камера или радар на „Пътна полиция“, а заснетото видео не може да се счита за доказателство.

Проверката показва, че младежът има няколко предходни нарушения на пътя, за които е бил санкциониран – 4 фиша (за светлини и неправилно паркиране) и 2 акта за (неправоспособност и за неизползване на предпазен колан).


0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Карл Бенц ( преди 5 месеца )
    Гумите му бяха поне на 15 години!
  • #13
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 месеца )
    Аудито върви на страх. Супер бързо е харчи малко и аз съм най-големя гъзар. Този младеж заслужава и 3 месеца в затворническо общежитие ей така да си помисли какво ще е ако вземе че убие някой на пътя.
  • #12
    2 rate up comment 0 rate down comment
    ГОЛФА ( преди 5 месеца )
    1.9 TDI празно няма!
  • #11
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Пуснал клипчето с име и адрес, хахахаха
  • #10
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Myiu ( преди 5 месеца )
    Завиждам му на интелекта на тоя. Той е направо за декан на някой ВУЗ. Направо му се чудя на пилешкия мозък-колибри
  • #9
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 5 месеца )
    Не знаех, че някой е глобяван за такива нещо. Направо се чудя как не им е хрумнало. В наше село половината автомобили са с толкова промени, че направо им се чудя как полицаите не са се задействали. Няма БМВ 3 серия в заводско състояние тук, няма Хонда в такова... За Германия даже по Discovery ли, по NG ли гледах как спряха един VW Gold I с различен размер колела и сменен волан. И веднага получи към 500 евро глоба.
  • #8
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    до 6-ти, само да допълня 5-ти, че дори в талона пише размера на гумите , ако си с по-големи -пак глобичка и спиране от движение:))
  • #7
    1 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    големи умници махаш стокови амортисьори за 500 евро и поставяш за 2 000 евро и следствие автомобила не е пригоден за движение по обществени пътища актуализираш софтуера автомобила вдига мощност с 30 процента намалява разход на гориво отново си в нарушение зимата махаш пластмасови гуми с ниско съпротивление и слагаш шипирани за да не се пребиеш от непочистени и обледенени участъци отново си в нарушение закривай държавата на калинките тук виреят само интимни въшки мутреси простакеси мутри и батки
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    carpe_diem ( преди 5 месеца )
    Така де, това имах предвид, можело и у нас да има санкции за такова нещо... Приятел си беше внесъл кола от Германия преди бая години, чипната (115 на 150 кончета, дърт още тогава дизел), е пишеше го това в талона и даже после у нас си плащаше данък на 150, защото така е влязла колата в България и така е регистрирана.
  • #5
    14 rate up comment 1 rate down comment
    До 4 ( преди 5 месеца )
    Ако искаш, излез от село и отиди в Германия например и да видиш, какво се случва, ако си си сложил някоя лед лента на фарчетата, сменил си гърнето с не оригинално, или просто си сложил спортни пружини без да си минал на техно тест. Забравяш за тази кола, докато не оправиш всичко и акта е по-скъп от доста чисто нови коли.