IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пет популярни автомобила, които са силно надценени

Тези превозни средства имат много фенове, но критиките към тях са повече от похвалите

Нормално е да обичате една кола заради някои от нейните уникални възможности или характеристики. Но да се прекланяте пред съвсем обикновена кола, само защото рядко се разваля или изглежда интересно, вече е неестествено. И още по-странно е да плащате луди пари за нея, защото някой я е нахвалил. За какви автомобили сме готови да платим повече, отколкото всъщност струват?

В случая не говорим за нови автомобили от Китай - ситуацията с тях е особена. Става въпрос за автомобили, които навремето са били силно надценени, и за такива, които все още се продават на вторичния пазар за необичайно високи суми. Подборката е на изданието Kolesa, което посочва именно 5 такива превозни средства.

 
Пет популярни автомобила, които са силно надценени (ГАЛЕРИЯ): 


 
 

0 от 500
  • #6
    46 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    А Логан защо е включен? Никога не е бил скъп и не знам някога да се е славел като нещо много добро. За тези пари толкова.
  • #5
    26 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Невероятно е колко не им пука на хората от този сайт за редакцията на текста, при положение че почти всеки път има коментари по темата. И не е само Петърчо, почти всички взеха да подържат този "стил". Този сайт да не е държавен случайно че така пренебрежително се отнасят с това което публикуват. "Хубава работа ама българска", на всякаде си личи този почерк на тукашния "перфекционизъм", пък все другите са ни виновни че нещата не се случват както трябва и не са изпипани
  • #4
    34 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Продължсвате да копаете дъното на неграмотния превод. Не Ви ли се ще поне малко да вникнете в статията преди да я публикувате...
  • #3
    17 rate up comment 24 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Всички модели на Тойотка са доста надценени. Буквално. Затова години наред компанията беше с едни от най-високите печалби в индустрията. И по-други критерии са още по-надценени, но хайде, няма да повдигам темата, защото някои хора ще се обидят.
  • #2
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 месеца )
    При фейслифт на БМВ Х5 е прикрепено директно впръскване на двигателя WFT? С болчета или с такер са го прикрепили инжинерите от Мюнхен ;)?
  • #1
    34 rate up comment 9 rate down comment
    Превод от руски ( преди 5 месеца )
    Щатските камрита са произвеждани в русия... 100%.Като си превеждате от путински, поне си правете някаква елементарна редакция, да не се излагате.