IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пет надценени коли, за които е жалко да се дават толкова пари

Тези модели втора ръка се продават много по-скъпо от преките си конкуренти на пазара

Когато купувате чисто нов автомобил от шоурума или избирате употребявана кола, можете да откриете една тенденция, че отделни модели се продават на прекомерно високи цени, които са много по-високи от цената на конкурентите със сходни технически характеристики и нива на оборудване. Но не всички автомобилисти са готови да харчат големи суми пари, без да разбират за какво плащат. Затова се препоръчва предварително да се запознаете с превозните средства, а за целта е добре да се чуе мнението на експерти. Именно те казват кои автомобили са надценени и за кои определената цена си заслужава. Представяме ви няколко автомобила, които според различни специалисти от Европа, са силно надценени.


5 надценени коли на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #41
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    1.4 слагат на Октавия? Сигурно изминава "десетки хиляди" километри с него, както пишеше в една друга статия.
  • #40
    11 rate up comment 2 rate down comment
    бъчваря ( преди 2 години )
    Значи... те хората говорят за 5-6 годишни автомобили, ние спорим за 10-15 годишни и нагоре. Там наистина Голф е надценен, защото на тая възраст с тия километри и висока цена-покупна и на части ( то верно, че частите на братята китайци с ниска цена), Гоюф наистина е голям бирник. Виж, вече който иска да се чувства като селянина с колелото, си го купува. Даже и задължително анцунг си обува и докато чака да напусне сервиза колата, пише по форумите.
  • #39
    23 rate up comment 6 rate down comment
    Голфъра ( преди 2 години )
    У наше село с Голф 4-ка си полубог, а с 6-цата си направо бог. Какво ме интересува как е по другите села...
  • #38
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Hans ( преди 2 години )
    Рено х-трейл и проблеми....хахахаха!
  • #37
    2 rate up comment 1 rate down comment
    4i4oVan4o ( преди 2 години )
    Що не написа и цените да видим разликите. И как едно BMW Х5 да не е скъпо. А и според мен основният конглокент на Х5 е GLE на Mercedes.
  • #36
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Знайко Многознайков ( преди 2 години )
    До автора: Колега, сравняваш по цени BMW и VW, Toyota и Mitsubishi, и най-забавното Toyota и Lexus!?!? Ясно е, че не си ги карал, но качвал ли си се поне някога в някоя от марките, за които пишеш??? Явно не си, защото ако беше, щеше да си наясно, че това, което си сътворил, няма никакъв смисъл. С поздрав!
  • #35
    18 rate up comment 5 rate down comment
    Карай си голфа ( преди 2 години )
    И пий една студена вода от мен, щот си мислиш че Голфа не ръждясва... Колко ръждилници съм видял знаеш ли? Какво високо и кисело грозде е тоя крив Голф, пий си хапчетата ако обичаш. А и "цял свят" да не ти е Перник и Германия за теб? А и на запад карат японско, американско, с голфове не се занимават. В своя клас били топ, надценение са, всички други марки от класа им ги бият по всички показатели, че дори по цена.
  • #34
    6 rate up comment 5 rate down comment
    greenpark ( преди 2 години )
    Тоя папагал явно никога не е имал х_ трейл т 31 и 32 с 2.5 ,4 цилиндров 171 кс , *** ,редови , атмосферен ,идеален за газ ,приблизителен ресурс 500 000 км , в Америка 2012 е намерен такъв с пробег 1 000 000 км , новата кутия хтроник е подобрен вариант , перфектна при редовно обслужване.
  • #33
    11 rate up comment 23 rate down comment
    Хаха ( преди 2 години )
    Много са ми смешни всички хейтъри на Голфа. В цял свят го харесват и карат, само в БГ им е скъп и гроздето е кисело. Голфовете са супер в своя клас. Хвалете си ръждите и ги карайте за скрап. Аз ще си карам Голфа ;)
  • #32
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Цифка ( преди 2 години )
    Всяка добре подържана кола е най-добрата кола.Имах Ланд Ровер-за да я подържаш,хубаво е да имаш отделна банкова сметка.Данък 500 лв+на три месеца по 300 лв.за смяна на масло.Не дай си боже нещо по ходовата част да потропа.Колкото седмица в Мармарис.Добре че скочих от една скала в Сърбия в Дунава.Там я оставих.Сега съм с две коли-8 годишна Тойота Корола и 20 годишно Рено Сценик.С по-малко ядове от Ланд Ровера.