IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се предлага на американския пазар за 7000 лв?

Срещу тази сума може да се купи дори автомобил от висок клас

В момента 4000 долара са около 7000 лв, срещу които на пазара на употребявани автомобили у нас могат да се намерят коли от по-нисък клас. Има, разбира се, и премиум-модели, но те са на сериозна възраст и с голям пробег. А това гарантира сериозни разходи както за ремонти, така и за поддръжка.

В същото време в САЩ цените на употребявани превозни средства скочиха значително, но все още има предложения, които, поне на теория, звучат доста привлекателно. За 4000 долара се продават както масови, така и премиум-модели, като в случая ще обърнем внимание предимно на втория вид.

Употребявани автомобили от САЩ за 7000 лв (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    че те и тук в България струват толкова. някои даже по малко. като цяло все трошляци но най интересен е огромния линкълн с 4 скорости ще стане хубава комбайна от него с едно хубаво рало
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Кобра ( преди 2 години )
    Боже ,за тези пари взимаш 20 год.коли,на огромен пробег.Иначе от Америка,ами карайте си колите за скраб.Аз от Италия си взех фиат браво 2-2014 за 5000 лв,с транспорт на 90 000 км.
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    опааа ( преди 2 години )
    Авторът на статията едва ли е запознат, но в САЩ има sales tax, грубо казано ДДС по нашенски, което не е се включва в цената на стоките било то коли, велосипеди, хвърчила и т.н. За различните щати данък продажби(sales tax) е различен и покрива различни категории стоки. Накратко към тази цена смело се добавят минимум едни 6.25% и това е цената която купувача плаща за конкретния автомобил. Да добавя, малко се е пообъркал горкия автор пишейки че са премиум автомобили :)
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Viko ( преди 2 години )
    То у Америка мнооо скъпо бре у германито наполовина та брей.
  • #4
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Йордан ( преди 2 години )
    Не че нещо ама за същото Ауди от същата година има поне 20 обяви в cara.bg на цена под 7000 лева... Само казвам де
  • #3
    30 rate up comment 13 rate down comment
    klimbo70 ( преди 2 години )
    Не разбирам защо все за Америка се интересувате. Ако щат волски каруци да карат все ми е на дедовия!А като много ви интересува вървете да живеете там и не ни занимавайте с ***!
  • #2
    17 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тези цени са в САЩ и много зависят от конкретния щат. От север до юг цените се различават по две.
  • #1
    31 rate up comment 3 rate down comment
    Propov ( преди 2 години )
    Всички тези добри коли на тази ниска цена...показано е дъното на цените за тези модели. То ест най евтините и най изтормозени екземпляри на по стотици хил. км пробег и много загадки относно потдръжката и обслужването. На тези цени купуваш само ако си автомонтьор или търговец - измамник.