IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пет надценени коли, за които е жалко да се дават толкова пари

Тези модели втора ръка се продават много по-скъпо от преките си конкуренти на пазара

Когато купувате чисто нов автомобил от шоурума или избирате употребявана кола, можете да откриете една тенденция, че отделни модели се продават на прекомерно високи цени, които са много по-високи от цената на конкурентите със сходни технически характеристики и нива на оборудване. Но не всички автомобилисти са готови да харчат големи суми пари, без да разбират за какво плащат. Затова се препоръчва предварително да се запознаете с превозните средства, а за целта е добре да се чуе мнението на експерти. Именно те казват кои автомобили са надценени и за кои определената цена си заслужава. Представяме ви няколко автомобила, които според различни специалисти от Европа, са силно надценени.


5 надценени коли на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #21
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Хахахаха ( преди 2 години )
    Статията е за BENZIN да си чете за каруцата Х5! Те са известни с разход на масло и кратък експлоатационен живот! Хахахаха.
  • #20
    12 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Алооуу пиите тия хапчета. Ся понеже си имам бизнес и тои си върви аз си кеса на компютъра по цял ден та затова си драща. Та имал съм Нисан Патрул, страшна щайга, части много скъпи прегрях го два пъти. После Нисан Терано, същия кашон. След това Лексус RX 2005г на 8к мили го внесох, като лукс ставаше, но нестабилен щях се увъртя 3-пъти поне. За жената съм взимал Хонда сивик, после ЦРВ, после рав4 от магазина, дървени та ужасни.Единствено предимство винаги ги продавах лесно и скъпо за това което са
  • #19
    16 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    A G-класата дето е базирана на конструкция от преди 40 години и започва от 130К eвро, дали не е надценена, а? Ама има много хора които я харесват и искат, а тези които могат да си я купят си я купуват най вече заради марката и статуса. Много ясно, че ФВ е по скъп от аналогична Шкода и БМВ Х5 е по скъпо от аналогичен Туарег.
  • #18
    27 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Немските коли са си баклюк наистина но за Лексуса и Тойотата не съм съгласен.
  • #17
    13 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Последния "разумен" мерцедес може би е С-203-ка. Двама познати имат С220 нафта и по това което разправят всичко е приемливо. Имам и двама с 204-ки и там е грозно. Вярно че са 320-ки 4х4 пак нафта. Но като цяло бих казал и че 203-ката е по-добрата кола. Иначе разбирам, изкушението като видиш, че между Астра и С класа разликата е 2-3к лв и започват едни еретични мисли. Но трябва да се замислиш защо Астрата нова е била 3 пъти по-евтина пък сега са съизмерими.
  • #16
    39 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всички коли са *** независимо от марката! Някой обаче са по големи *** от други. Една от най скапаните марки е Мерцедес. И нямам обяснение защо хората ги купуват особено втора ръка след като им е изтекла гаранцията. Това е ужасна инвестиция. Тия коли хем са трошливи хем имат най скъпата поддръжка. Някакви елементарни части по тях струват 5-6 пъти повече от същите части на други коли.
  • #15
    25 rate up comment 0 rate down comment
    до 11 ( преди 2 години )
    Много ме кефи като някой в нета каже имал съм еди колко си такива и всичките са *** - или си i-диод или си измисляш. Да кажем взел си веднъж и не е струвало, но си дал им шанс още веднъж. И като 2 пъти подред не струва за къв мъжки полов орган ще пробваш и трети път?
  • #14
    28 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Както винаги в коментарите е пълно със собственици на 3-годишни Х5 и Лексуси
  • #13
    19 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всички без Голфа съм ги карал. Все добри и качествени машини. Ами, ....на който му е скъпо, както пише и в статията, има и по-евтини варианти, които не са лоши! Както пееше великия Тодор Колев: Much money, love story, no money, I'm sorry! Туй е положението.
  • #12
    10 rate up comment 3 rate down comment
    сас ( преди 2 години )
    Журналистически ужас!