IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пет популярни автомобила, които са силно надценени

Тези превозни средства имат много фенове, но критиките към тях са повече от похвалите

Нормално е да обичате една кола заради някои от нейните уникални възможности или характеристики. Но да се прекланяте пред съвсем обикновена кола, само защото рядко се разваля или изглежда интересно, вече е неестествено. И още по-странно е да плащате луди пари за нея, защото някой я е нахвалил. За какви автомобили сме готови да платим повече, отколкото всъщност струват?

В случая не говорим за нови автомобили от Китай - ситуацията с тях е особена. Става въпрос за автомобили, които навремето са били силно надценени, и за такива, които все още се продават на вторичния пазар за необичайно високи суми. Подборката е на изданието Kolesa, което посочва именно 5 такива превозни средства.

 
Пет популярни автомобила, които са силно надценени (ГАЛЕРИЯ): 


 
 

0 от 500
  • #16
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Камри е надценен. Причина? Немските фенове плачат, когато влязат в него... По "логично" обяснение не бях чувал!
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    до#14 ( преди 4 месеца )
    Сигурен ли си? За Subaru Legacy, Outback чувал ли си?
  • #14
    15 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    А дали Камри е надценен при условие, че в много държави по света се ползва, като такси. В САЩ и Канада е масов таксиджийски автомобил, който навърта милиони мили без проблеми. Търговските пътници са много разпространена професия в САЩ. Те също предпочитат Камри правейки дори повече мили от таксиджиите. Защо ли са с Камри според вас? Така, че не са никак надценени, а просто си държат цена и има защо. Защото, ако си купиш употребявана Тойота, то няма да имаш никакви изненади. Наливаш и караш.
  • #13
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Аз пък смятам ( преди 4 месеца )
    По-здава и вървяща навсякъде кола от Б4-ка кустро няма.
  • #12
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Никче ( преди 4 месеца )
    Защо преписвате глупости? Пазарът определя цените и по-точно глупаците с пари - нищо ново. Търсенето определя предлагането. За "Камри" категорично не съм съгласен. "Камри" никога не е била върхът на сладоледа, но е най-надежният и просторен седан на "Тойота"(за съжаление вече няма камрита комби). "Камри" е кола, на която можеш да разчиташ. 2.4 моторът е неубиваем, железен отвсякъде. " Мерцедес" и осожено "БМВ" само могат да мечтаят за такова постижение.
  • #11
    4 rate up comment 2 rate down comment
    До долния ( преди 4 месеца )
    А бе предпочитам Сув с клирънс отколкото Нисък седан.Да за офроуд не стават ама то за истинскинофроуд нищомосвен преправени джипове не става но стават да кривнеш извън пътя
  • #10
    40 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Всички СУВ са надценени, защото нито стават за завоите нито за извън пътя, тоест не ги бива никъде и повечето се карат от неможачи аграри!
  • #9
    16 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Автомобили за сноби с изключение на Логан.Но стила на статията е забавен ,нищо че е копи пейст.
  • #8
    13 rate up comment 13 rate down comment
    Im-ДртiйУАЙТBOY! ( преди 4 месеца )
    А онази тежкоподвижна и тумбеста 2,50 т ГЕРМАН.бухалка и настояща барачка от старо ръждясало желязо - МВ GLC дето не става за нища, ко праим, че не се мъъдри тука в тази подредба - абсолютно пълен шит си е туй недоразумение на 4 колелца...
  • #7
    21 rate up comment 18 rate down comment
    С.Г.Т. ( преди 4 месеца )
    Много интересна и забавно написана статия. Перфектно сте подбрали едни от най-нелепите автомобили, така че ви поздравявам!