IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

15-те най-продавани електромобила в България

Колите на ток достигат рекордните 5.8% от общия пазар у нас през 2023, сочат данни на Automedia

Електромобилите вече са 5.8% от общия пазар на нови леки автомобили в България, показва справка на Automedia.bg за регистрациите в МВР. За първите десет месеца на годината у нас са регистрирани 2064 нови леки коли с изцяло електрическо задвижване. Към това трябва да се добавят и 2352 употребявани, в целия диапазон от примитивните пионери като Mitsubishi iMiEV и първото поколение на Nissan Leaf, до съвсем актуални модели като Hyundai Ioniq 6 например.
   
    
Най-продаваните електромобили в България (ГАЛЕРИЯ):


  
    

 

0 от 500
  • #25
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Хакера ( преди 5 месеца )
    До 23.Забрави да ползваш и TSLA.
  • #24
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Хакера ( преди 5 месеца )
    До 19.Всеки хакер на средно ниво може да провери IP адреса и да се увери,че са на различни хора.Докато пишещия с MythBuster,PLAID и на моменти без ник е с един и същ IP.Ползва също дрън дрън,Е така де или започва с част от изречението в ника.
  • #23
    5 rate up comment 5 rate down comment
    PLAID ( преди 5 месеца )
    #18 София-Варна - 0 лв (безплатен Supercharger в Paradise мол), 0 зареждания, 448 км с 80% или 60 кВтч (на домашното зарядно излиза 7.36 лв с ДДС, нощна) / София-Слънчев бряг - 421 км, 0 лв, 0 зареждания, 130 км/ч. Всичко е качено в тубата.
  • #22
    6 rate up comment 5 rate down comment
    PLAID ( преди 5 месеца )
    Ако извадим спарковете, то Игрека е най-купуван от физически лица крайни клиенти у нас. Тоест в България най-продаваната кола на ток няма нито представителство, нито официален сервиз (имаме сертифицирани). Какво по-показателно. Който вади 70+ бона, се интересува от основни параметри: реален пробег (400+), разход (под 20), коне (300-500), скорост на зареждане (250 kW), вътрешен и багажен обем, възможност за обикаляне на страната и Европа с 0 грижи. И в края на проучването изборът е само 1: TESLA
  • #21
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Грета Тунберг ( преди 5 месеца )
    До 19.Чакам те разсъблечена , скъпи!
  • #20
    1 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    До 19.Мити4ни бустер4о,използваш стари номера,пишеш в своя подкрепа като безниковия.Не схващаш горкия колко много се излагаш като се оАкваш под всяка тема,ставаш на всяко гърне похлупак.С право се бъзикат антиелектриците.
  • #19
    13 rate up comment 3 rate down comment
    до 6 ( преди 5 месеца )
    Не е виновен МитБъстър. Той осигурява баланс във форум, превзет от Гост, Тинтири, Ушанков и До долния - 4-ри ника, вероятно използвани от един и същи човек, защото ниското нивото на коментарите им, стилът и пълните лъжи или изопачаване на истината, са съмнително подобни. Най-вероятно са платени или, още по-лошо, доброволни московски ***, защото плюят срещу всичко западно, Тойотка е любимата им марка, а на стената имат гол до кръста сибирски диктатор, вместо приятно разсъблечена красавица.
  • #18
    3 rate up comment 9 rate down comment
    До къде ни докараха! ( преди 5 месеца )
    Да плащат хората 50 бона за кола която като тръгнеш с нея от София по далече от Пловдив не може да отидеш. ха ха Ужас.
  • #17
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Ба мааму ( преди 5 месеца )
    Какви са тия цени бе? Дори за умрялата Дачия дето за нищо не става искат 46 000 лв. хахаха. Навремето за тия пари си купувахме истински автомобили.
  • #16
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Striker ( преди 5 месеца )
    Пу, тая Дачия, под носа взе победата на Тесла, хахаха! Евала, де. Но цените са безумни. Че и за Дачия е 43 бона и отгоре...