IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електромобилите на бъдещето: 25 от най-очакваните нови модели

Те са в различни етапи на развитие, като някои от тях може никога да не видят бял свят

Електромобилите са бъдещето на индустрията, като всяка година ставаме свидетели на бързото разширяване на електрическата гама на компаниите. Всички играчи в сектора усилено работят върху електрическите превозни средства, от утвърдените традиционни производители до новите имена като Lucid и Rivian, като залогът е твърде голям, за да си позволи някой да изостава.

Това е списък с някои електрически модели, които се намират в процес на разработка като част от тях вероятно няма да стигнат до пазара:

25 от най-очакваните нови електрически модели (ГАЛЕРИЯ):

 

 

0 от 500
  • #12
    7 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Гледам че си ми сложил минуса, което е сигурен знак че си прочел мнението. Моля те цитирай ми твърденията в тази тема с които не си съгласен и ми кажи защо мислиш така? Защото на практика съм повторил твоите твърдения, но ти не си съгласен с тях защото ги казвам аз! Виждате ли господа отрицатели, анти и хейтъри колко сте смешни. Да се подигравате на собствените си изказвания и да не ги разпознавате! Защото на практика нямате собствено мнение, а винаги сте на противоположно мнение на останалите!
  • #11
    8 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    А относно баничарката, ти постоянно хвърляш камъни в моята градина и ме питаш каква баничарка да си вземеш и то напълно основателно. За разлика от тебе аз няма да извадя от 1000 кладенеца вода за да изляза прав А признавам, че наистина е така и дори и да искаш да минеш на ток и да си фанатик, нямаш полезен ход. За мен светът не е черно-бял и електромобилите не са подходящи за всички КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ. Обаче не мога да се съглася с вас че НЯМАТ БЪДЕЩЕ. Правиш ли разликата кой е фанатика на дадена
  • #10
    9 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Ако ме бъркаш с гост или плейд, значи нищо не разпознаваш! И ако с Ник гост може да пише абсолютно всеки, то нито аз мога да пиша с Ника на плейд, нито той с моя, което гарантира кой го е писал за разлика от вашите никове . Как аз мога да бъда сигурен че в момента пише турбо? След малко и аз мога да напиша нещо с Ник турбо. Крайно време е да спрете да обяснявате " не ме гледай какво правя а слушай какво ти говоря" и да се регистрирате за да стоите зад думите си. Ама не ви стиска и нямате топки!
  • #9
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Турбо ( преди 7 месеца )
    До 4.Тесльо,теб те разпознавам по стила на писане ,по използването на определени думи и фрази.Без значение дали си без ник,с ник бустер,плейд,гост,дрън дрън.
  • #8
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Турбо ( преди 7 месеца )
    До 1 и 2.Камъните са хвърлени в моята градина от тесльо, защото знае ,че карам баничарка.
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Към момента няма никакъв икономически или екологичен смисъл от автомобили като citroen c3 да станат електромобили. Първо не могат да влязат в по-ниска цена от Тесла модел y при подобни параметри, А дори и да влязат пак ще са значително по-скъпи от бензиновите си варианти. Баничарките са много по-смислен сегмент за електрификация, които биха имали огромен екологичен и икономически ефект, но както е казал лудория, това не е в имиджовите цели на марките, пък и там няма големи надценки.
  • #6
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Аз чакам Ситроен е-С3.
  • #5
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Лудория ( преди 7 месеца )
    А ти представяш ли си в статия, в която обясняват как се "очакват" някакви страхотни коли - баничарки, микробуси за работници, автобуси, трактори за винените масиви (за тях даже пускат бензинови трактори, за да не трови дизела зрънцата на гроздето)?! Няма как да е голямо очакване. Друго си е някое лъскаво возило, за да има кой да плати цената...
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Пак класация за Америка в която половината модели или не се предвижда да се продават в Европа или вече се продават в Европа
  • #3
    6 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Най-добре се демонстрираше това едно време, когато пишех без Ник и не можехте да ме разпознаете. Хайде помисли си ако написаното в първото мнение беше без Ник, дали щеше да си напишеш коментара? Вие въобще не вниквате и не Ви интересува кой какво пише. Вие се интересувате кой го пише и само от това зависи дали сте съгласни или не сте. Дори не се усещате че аз съм най-големия скептик тук за навлизането на електромобили в България, въпреки че ви го повтарям в прав текст от 5 години насам.