IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електромобилите на бъдещето: 25 от най-очакваните нови модели

Те са в различни етапи на развитие, като някои от тях може никога да не видят бял свят

Електромобилите са бъдещето на индустрията, като всяка година ставаме свидетели на бързото разширяване на електрическата гама на компаниите. Всички играчи в сектора усилено работят върху електрическите превозни средства, от утвърдените традиционни производители до новите имена като Lucid и Rivian, като залогът е твърде голям, за да си позволи някой да изостава.

Това е списък с някои електрически модели, които се намират в процес на разработка като част от тях вероятно няма да стигнат до пазара:

25 от най-очакваните нови електрически модели (ГАЛЕРИЯ):

 

 

0 от 500
  • #22
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до 2 ( преди 6 месеца )
    Иронията е похват, който по правило се използва от интелигентните хора. Виж, да наричаш човек, който използва ирония - психопат, е доста психопатично.
  • #21
    7 rate up comment 2 rate down comment
    до MythBuster ( преди 6 месеца )
    Наистина ли не можеш да ги познаеш кога пишат и без ник? Липсващото им образование и втритата със сила в малките им мозъчета московска пропаганда си личи от сателит на Старлинк.
  • #20
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    бях се притеснил за бъстър но виждам че е тук
  • #19
    10 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    И пак да направим теста, Дали ме мразите защото ги лъжа или точно обратното - защото ви казвам истината в очите? Цитирай ти или другите никове с коя част от написаното от мен под тази статия не сте съгласни? Повтарям - неща които не са истина, а не такива които не ви харесват? Защо не си мисля че ще е както винаги : "Всичко което си написал е вярно, но ние не сме съгласни с тебе" е като ви питам защо отговора пак ще е " не знам как е, но не е така"
  • #18
    6 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    Пак не можеш да видиш разликата защото за тебе света е черно-бял. Ти или обичаш или мразиш нещо и не можеш да видиш хубавите неща в живота защото постоянно търсиш само отрицателните качества. Вие сте АНТИ и се гордеете с това. това ви е смисъла на живота да сте ПРОТИВ. В същото време най-нагло хвалите качествата на toyota при положение че и дума не може да става за сравнение, ако си обективен, а не сляп фанатик. До толкова че не си съгласен с дори с шефовете на toyota, които ще стигат Тесла.
  • #17
    5 rate up comment 5 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    А да си спомняш нещо за подобрения дизайн да съм казвал? Това че едно време произвеждаха скучни автомобили А сега изключително много са подобрили дизайна? Дали съм го казвал или "не помниш" ? Дали не съм твърдял че до преди пет години toyota беше най-високо технологичната фирма и не ги плюя че не продължиха да бъдат? Май не правиш разлика между градивна критика като моето и откровено безпочвено плюене хейт и омраза, като вашето. А освен за колелата, колко пъти съм повтарял за фугите на Тесла?
  • #16
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Гост ( преди 6 месеца )
    И от мен имаш един минус.Ти да хвалиш Тойота?Хвалиш ги за "падналите" колела или за това че не искаха доскоро да произвеждат електрокари?
  • #15
    6 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    Излъгах! Променям си мнението. Преди му препоръчвах да си купи баничарката в навечерието на приемането на евро 7 през 2025 година или 2026 година, когато там... За да си я кара до 2035 година когато вероятно вече ще има някоя практична електрическа баничарка, защото към момента няма такава и не се задава на хоризонта. Сега си променям мнението, защото се промениха събитията. Нищо няма да се промени с евро 7, така че може да си купи дизелова баничарка и на по-късен етап. Да не помисля за хибрид!
  • #14
    6 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    Ако знаеш лично Ти колко плюсове си ми сложил когато не можеш да ме различиш докато хваля някоя toyota. Защото за разлика от вас, аз мога да си през нея че харесвам абсолютно всичко и не мразя нищо. Всяко нещо си има и хубави и лоши страни и няма нищо идеално на този свят колкото и да ме убеждавате. Не ме бърка да хваля електромобилите и да си карам дизела, нито пък да хваля дизела или бензина като в случая с баничарката на турбо. 10 пъти съм му препоръчвал дизел и няма да си променя мнението.
  • #13
    4 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Бустер4о,аз ти сложих минуса.Всички антиелектрици те разпознаваме независимо от многото използвани Никове.