IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електромобилите победиха всички в новите тестове на Green NCAP

Китайските BYD Act 3 и ORA Funky Cat спечелиха максималните 5 звезди

Независимата организация Green NCAP публикува резултатите от оценките, извършени на най-новите моделите, които са били подложени на специални тестове, за да измери тяхното въздействие върху околната среда. В последната серия на тестваните превозни средства са включени и два китайски електрически автомобила, които се продават в Европа. Това са BYD Act 3 и ORA Funky Cat, като и двата получиха най-високите оценки - 5 звезди. Това се случи и с останалите автомобили с нулеви вредни емисии.

Green NCAP обяви и оценките на 4 автомобила с традиционно задвижване - Mercedes E-Class 300D 4Matic, Audi A6 50 TDI quattro, Skoda Kamiq 1.0 TSI и Dacia Jogger 1.6 hybrid. Всички те са взели 3 звезди, с изключение на седана на Audi, който заработи само 2.


Резултати от новите тестове на Green NCAP (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #42
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Бат Пешо ( преди 7 месеца )
    Откъде се пръкна този бустера и защо се смята за компетентен по всичко? Откъдето сте го изпуснали,да вземете да си го приберете.
  • #41
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Смехоране Митбустер4о.Сам не се усещаш как се излагаш.Щял да разбива митове със собствени филмчета.
  • #40
    2 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Някой от антиелектриците да си изгуби 3 минути от времето да опише какво съм снимал на клипа, за да спести 12 секунди от времето най вече да спести срама на останалите антиелектрици, които очевидно нямат достъп до YouTube и досега не да успели да разберат какво е съдържанието на НИТО ЕДИН клип в YouTube и стават за смях, като сега.
  • #39
    2 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Определено не си умен, след като пишеш ПРЕДИ да гледаш "филмчето". Спойлер - сценарист MythBuster, режисьор MythBuster и оператор MythBuster . Филмът е сниман по действителни събития, като видеоотговор на зададените въпроси от РУК 5 минути след задавне на въпросите. Това безапелационно доказва, че не говоря празни приказки, за разлика от опонентите ми, чиито аргументи са лъжи, некомпетентност, и най вече безпочвени обиди.
  • #38
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Тони ( преди 7 месеца )
    Не е нужно да си много умен,щом опорките ти са филмчета.
  • #37
    2 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Какво има на клипа и как е нагласен?
  • #36
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 месеца )
    Кой ще ти гледа нагласените клиповете, които нищо не доказват.
  • #35
    3 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Как определи това? Отново за всички е ясно как си го определил. Отново не си изгледал клипа в YouTube който ти снимах специално за да определиш дали съм практик или теоретик. Този път съм се ограничил само в рамките на 12 секунди за да не ти изхабя интернета.
  • #34
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Гост ( преди 7 месеца )
    Теоретика бустер4о пак се вихри.
  • #33
    3 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    1000 кубиков топлинен буфер може да съхрани 70 MWh топлинна енергия която да отоплява цял жилищен квартал. А най-хубавото е, че е възможно да бъде използвана само 20MWh електрическа енергия за загряването на водата. Със същото количество електрическа енергия, ще е възможно производството на 200 литра синтетично гориво. Кое ли е по-разумно? Ето че аз се аргументирам с физични величини, технически термини, сметки и конкретни примери, а ти с лични обиди към събеседника! Типично по тролски!