IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електромобилите победиха всички в новите тестове на Green NCAP

Китайските BYD Act 3 и ORA Funky Cat спечелиха максималните 5 звезди

Независимата организация Green NCAP публикува резултатите от оценките, извършени на най-новите моделите, които са били подложени на специални тестове, за да измери тяхното въздействие върху околната среда. В последната серия на тестваните превозни средства са включени и два китайски електрически автомобила, които се продават в Европа. Това са BYD Act 3 и ORA Funky Cat, като и двата получиха най-високите оценки - 5 звезди. Това се случи и с останалите автомобили с нулеви вредни емисии.

Green NCAP обяви и оценките на 4 автомобила с традиционно задвижване - Mercedes E-Class 300D 4Matic, Audi A6 50 TDI quattro, Skoda Kamiq 1.0 TSI и Dacia Jogger 1.6 hybrid. Всички те са взели 3 звезди, с изключение на седана на Audi, който заработи само 2.


Резултати от новите тестове на Green NCAP (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #52
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 7 месеца )
    Бустер4о,да не са те поканили в Холивуд.
  • #51
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Пълнометражен??Провери в тълковния речник какво е пълнометражен филм,преди да се изложиш за пореден път.
  • #50
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Фен ( преди 7 месеца )
    Не щем ве бустер да ти гледаме пълнометражните филми,толкова ли си плосък да го разбереш.
  • #49
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Фен ( преди 7 месеца )
    "Пълнометражен 12 секунден филм сниман вкъщи на двора".Колко да е пълнометражен един 12 секунден филм?С право ти се подиграват хората.
  • #48
    1 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Не аз наричам филми, кратките клипчета в YouTube. Обърни се към когото трябва.
  • #47
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Фен ( преди 7 месеца )
    Функционално неграмотния бустер снимал пълнометражен филм с продължителност 12 секунди.Нещо като дървено желязо.
  • #46
    0 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Е точно това доказва този 12 секунди на клип за който "нямаш време". Че грешиш жестоко и както и предния път с модула и диференциала, аз безапелационно доказвам, че знам ОТ ОПИТ за какво говоря, а вашите претенции са безпочвени. Освен това безапелационно доказва ЧЕ НЕ МОЖЕШ да гледаш YouTube! Искаш, но не МОЖЕШ.
  • #45
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 7 месеца )
    Не смятам да си пилея времето да гледам тлупав клип заснет от човек ,при който претенциите надхвърлят многократно възможностите.
  • #44
    3 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    За тези които искат да се посмеят, но не им се четат всички коментари ето го 12 секундия клип който снимах и прави антиелектриците за смях вече втори ден като самите те се правят за смях защото отричат реалността. https://youtube.com/shorts/A6EGsp-1ENs Какъв ли шедьовър си представят, че съм направил и за каква ли световна конспирация съм говорил, че не е било възможно да го докажа с "мой филм". Пълнометражен 12 секунден филм сниман вкъщи на двора. Дали пък мита не е 100% разбит? Кажете им?
  • #43
    3 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    До 41. гостенино, като изгледаш филма, ще видиш че мита, за който говоря в него е разбит. Накарай мама най-накрая да ти разреши да гледаш YouTube, че излагацията е пълна. Даже не знаеш за какво точно спориш, Но продължаваш да спориш и да казваш че не съм прав. Щом за такава глупост спориш, нещо което е 100% сигурно и доказано и няма как да бъде интерпретирано, всъщност доказваш че си абсолютен ТPOЛ и трябва да бъдеш ИЗТРИВАН ВСЕКИ ПЪТ!