IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lada Niva падна от покрив на 4-етажна сграда, шофьорът оцеля

Вижте неуспешния опит за каскада на 15 метра височина (ВИДЕО)

Интернет е пълен с опасни каскади, но винаги трябва да помним, че всяко подобно изпълнение крие сериозни рискове от инцидент. Това се случи с руския каскадьор Евгений Чеботарьов, който се опита Lada Niva да прелети от покрива на една сграда върху друго, но в крайна сметка колата му падна от 15 метра височина и се разби на земята.


каскада


Видео от инцидента беше споделено в социалните мрежи, като попадна и в YouTubе. В него се вижда как бялата Lada Niva се засилва, за да направи скок между две 4-етажни сгради. Изчисленията на шофьора явно не са верни, защото руският автомобил няма място и време, за да ускори достатъчно по специално изработената рампа.

В крайна сметка колата се блъска с предното си стъкло в ръба на съседната сграда и пада от 15 метра височина с носа надолу. Изненадващо, шофьорът излиза от напълно разбития автомобил и се отдалечава без чужда помощ.



По-късно каскадьорът публикува в социалните мрежи съобщение, в което казва, че е получил наранявания на краката и е трябвало да влезе в болница. Той уточнява, че инцидентът се е случил в Алания (Северна Осетия), която е близо до границата с Грузия.

Това не е първият път, в който Чеботарьов попада в тежка катастрофа, тъй като преди две години той счупи гръбнака си в стремеж да прескочи река с автомобил. Каналът му в YouTube е пълен с подобни каскади, някои от които са на границата на човешката лудост.


0 от 500