IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се случва, когато G-Class падне върху къща?

Блогър провери здравината на всъдехода (ВИДЕО)

Популярен блогър направи рискована каскада, чиято цел беше да провери здравината на Mercedes-Benz G-Class по необичаен начин. След това видео с изпълнението беше публикувано в YouTube-канала WistlinDiesel.


каскада G-Class


С помощта на строителен кран червеният джип е повдигнат на няколко метра над земята, след което е пуснат върху специално изграден жилищен навес. В момента на падането в колата блогърът се намира зад волана, но въпреки това той не е пострадал.

Всъщност, видеото си има сюжет - момиче, което празнува рождения си ден, живее в специално построена плевня, която имитира частна къща. Като подарък рожденичката поискала от родителите си G-Class. Роднините обаче нямат възможност да купят скъпа кола, така че момичето, духвайки свещите, си пожелава всъдеходът да се появи от нищото.



С помощта на кран G-Class е вдигната над обора, след което тежащият три тона джип е свален директно върху покрива на сградата. Колата пада в средата на импровизиран хол, като изненадващо мъжът в нея не е получил никакво наранявания. Всъдеходът обаче ще се нуждае от сериозен ремонт.

0 от 500