IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьорът на Tesla Model S активира „режим на полет“

Полицията в Лос Анджелис предлага награда за информация за водача (ВИДЕО)

Видео, заснето през нощта в Лос Анджелис, беше публикувано в интернет. На кадрите е записана опасна каскада, извършена от шофьор на Tesla Model S.
След кратко ускорение, благодарение на хълмистия терен, електромобилът буквално излетя във въздуха, прелетя няколко метра и кацна от отсрещната страна на пътя. В един момент изглежда, че колата ще се преобърне във въздуха, но тях се приземи успешно и се блъсна в кофи за боклук.


Tesla


След каскадата в стил на компютърна игра шофьорът напусна местопроизшествието. Видеото обаче беше публикувано както в социалните мрежи, така и в YouTube, като привлече вниманието не само на автомобилни фенове, но и на полицията в града, която обяви, че издирва шофьора.

Оказа се, че произведеният през 2018 г. Model S е взет под наем. Водачът е избягал от местопроизшествието, като е изоставил колата. От полицията дори обявиха награда от 1000 долара за всеки, който помогне за идентифициране на шофьора.



Според YouTuber-ът Алекс Чой, който е присъствал на мястото, шофьорът е искал да повтори трик, извършен от друг влогър - Дейвид Добрик. Преди време той се е заснел как прескача същото кръстовище със своята Tesla Model X. Скоростта обаче е била по-ниска и щети по електромобила са по-малки.

Снимки и видео: YouTube


0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ллл ( преди 2 години )
    Е защо да го търсят взел е колата на баща си то се знае от ден едно.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Тостер ( преди 2 години )
    Ей тоя мазния на Луната ще ги праща тия с консервите
  • #5
    0 rate up comment 2 rate down comment
    IM-дртiйYайтБoй! ( преди 2 години )
    Накратко: Модерното ГИГ-А-съоръжение ще осигурява работа на 12500 специалисти,и в рамките на 45 сек. 1 чисто нова ТЕСЛА ще слиза от конвейера; общо 500 хил.на година... Такъв ще бъде ОКончателният капацитет на пр-вото. Отделно от тази супер-фабрика, ИТС-ъ-МЪСТ е започнал проекта да заработи нова такава и в Тюрингия /южното ГДР!/ за осигуряване пр-вото на батерии за ел.карите...и по този удачен н/н ще затвори цикъла напълно . . .
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Ефрейтора ( преди 2 години )
    @IM-дртiйYайтБoй Ти си луд за връзване, батка.
  • #3
    0 rate up comment 6 rate down comment
    IM-дртiйYайтБoй! ( преди 2 години )
    Защо ли кY4ият ЦЕН30Р ми кастрира коментара за новата ГИГА-фабрика на ТЕСЛА открита днес официално от ИТС-ъ-МЪСТ в компанията на ФРГ-Канцлера Олаф Шолц и Министъра на икономиката на Бундесрепубликата Хабек, питам се аз. Дали щото в него не става и дума за М-Бенца или некоя друга умрела германска барака, да попитам аз тоз кY4i CiН, а?!?!
  • #2
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Последно време става н на мода да вземеш кола под наем и да качваш клипчета как пълниш километража
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Д-р Исня ( преди 2 години )
    Тоя изби к04ината!