IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Брутално - крадци разбиват коли посред бял ден на оживен булевард

Този тип престъпления се превръщат в кошмар за голям американски град (ВИДЕО)

Крадци, които изскачат от движещ се автомобил и разбиват за секунди паркираните на пътя коли, като отмъкват различни вещи от тях - това не е сцена от холивудски филм, а обичайна гледка от улиците на Сан Франциско.-Видео, което беше разпространено в социалните мрежи и стигна до YouTube, показва.наглостта на престъпниците, а властите и полицията в града признават, че не могат да се справят с проблема.



Полицейските докладите сочат, че на месец в града има 1500 такива нападения, като от началото на годината техният брой вече надхвърля 10 000. Местен жител наскоро засне бяло купе Lexus RC, което се движи бавно. Във видеото се вижда как престъпникът, който има бяла качулка, разбива няколко коли, измъквайки от тях чанти. В един от автомобилите дори има човек, но това не притеснява нападателя.

Подобни престъпления са добили такива размери, че някои хора умишлено оставят колите си отворени, за да не се налага после да сменят разбитите прозорци. Лейтенант Трейси МакКрей от полицията в Сан Франциско твърди, че нещата са ескалирали след пандемията и вече са излезли извън контрол. Крадците са толкова нагли, че дори не правят опит да скрият лицата си.

Големият проблем в случая са малките наказания. Когато престъпникът бъде заловен, той обикновено е освобождаван почти веднага срещу подписка, след което се завръща на улицата и продължава да разбива коли. Някои от крадците дори носят проследяващи гривни на глезените си и изобщо не им пука, защото знаят, че ще им се размине.

Полицията няма какво да направи, освен да насърчава гражданите да държат колите си празни или поне да не оставят чанти, които биха привлекли погледите.


0 от 500
  • #21
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Дженди, тези политици са назначени от Козяк и те ни управляват чрез тях. Ние сме колония на ръчно управление от посолството. Това ли ти е смешното безроднико, който пише за държавата си, като чужда. И разбира се нямаше как да не намесиш Русия. Пак не си пил медикаментите и менталните ти проблеми избиват.
  • #20
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Яшко ( преди 8 месеца )
    Много ми е смешно как *** и пульо разбиват световни конспирации и "образоват" народа, те не са си оправили своята държава, коментират САЩ и световната политика. Дават предсказания кой до кога ще съществува, докато тях едни и същи политици от 30 години ги еВат или пък карат тир у еуропата, мечтаейки за Русия...и това ако не е шизофрения не знам
  • #19
    10 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Нека човечеството знае и помни, че единствените масови убийци използвали атомно оръжие над цивилно население са империята на злото сащ. Дори това им беше малко и използваха снаряди с обеднен уран в Югославия, Ирак, Сирия и къде ли не другаде, където са го прикрили и не знаем. Това е световното зло и трябва да се знае и помни винаги, защото, ако не се помни те ще го правят пак и пак. Разпалиха 2 световни войни и сега разпалиха 3 та и пак в Европа. Този път обаче настъпаха мотиката.
  • #18
    14 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Малко данни за размисъл относно империята на злото сащ: основана през 1776 година и от своите 247 години съществуване само 17 години живее без война, а 230 години непрекъснато воюва с някого и някъде? Това трябва да се знае за това световно туморно образование, което е основано от убийци, изнасилвачи, крадци и всякакви други престъпници от Европа. Евроатлантиците, много угодно ги забравят тези факти.
  • #17
    14 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    И по-зле ще става. Все още имат някакъв ресурс на запад да дават на бедните и да стопират до някъде изтъпленията и грабежите на бедните. Скоро обаче парите, като свършат ще видите какво ще се случи. САЩ ще се самоунищожи отвътре и няма да има нужда да бъде нападан отвън. Зап. Европа е вече превзета отвътре с поканените бежанци. Само е нужно някой да им подпали фитила и това, което става във Франция ще е като игра в детската градина. И разбира се виновна ще е пак Русия и лично Путин.
  • #16
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Al ( преди 8 месеца )
    Ндааа, а при бай Тошо нямаше такива работи! *** бачкаха!
  • #15
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    До PLAID - Не се плаши, младеж! Бях в първата Мисия в Афганистан и да ти кажа - 20 парчета ги оправя един калашник за 20 секунди! Така че .. може д асе изчисти!
  • #14
    16 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    у нас - нарязал приятелката си и вечерта вече е вкъщи. А очаквате в този град символ на свободата да ги стрелят за чанта с мръсни чорапи
  • #13
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    "Няма какво да направи ли? Почва да ги стреля в краката." - Тялото, като има и коли между тях, даже и главата, са дале по-лесни и надежни цели ;) .. Или "веите не са по-ценни от живота на крадеца" - както казва човек, дето нито вещите с негове, нито се е знаимавал с дадения крадец ...
  • #12
    20 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Либерастия в действие.