IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Деца поляха Lamborghini с кетчуп, сметката шокира родителите им

Оказа се, че почистването на скъпата суперкола също не е никак евтино

Собственикът на луксозно Lamborghini Huracan, безопасно паркирано на алеята му, беше неприятно изненадан, когато откри солидна порция кетчуп, изсипана върху суперколата. Оказа се, че това е детска шега, която обаче излезе твърде скъпо на родителите.


Tesla Yoke


Инцидентът се е случил в предградие на Норфолк (Великобритания). Както се оказа по-късно, едно от съседските момчета решило да хвърли кетчуп върху Lamborghini на стойност 140 000 британски лири в отговор на предизвикателство на други деца. Собственикът на суперколата побеснял, изгледал записите от камерите и видял как весела компания, въоръжена с бутилка кетчуп, се мотае по улицата. Той публикува видеото в мрежата и хулиганите бързо бяха разкрити.

Мъжът решил да не остави шегата ненаказана и изпратил на родителите си сметка за измиване на колата за 250 паунда. Той обясни такава висока цена с факта, че суперколата не може да се измие в конвенционална автомивка, тъй като боята изисква внимателно отношение към специалистите.

Освен това кетчупът е попаднал в двигателния отсек, който също е трябвало да бъде основно почистен. Според Daily Mail родителите на момчето са платили сметката, без да спорят. А собственикът на Lamborghini-то се надява, че децата са научили ценен урок.


0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 39 rate down comment
    До 3 ( преди 1 година )
    "А собственикът на Lamborghini-то се надява, че децата са научили ценен урок."Кой ли е завистливия и злобния? Смяташ ли че хлапетата са го направили от завист и злоба? Просто това е било поредната безобидна пакост която са измислили. А ако по принцип са си пакостливи и първият път е било случайност, че са попаднали точно на този автомобил, смяташ ли че няма да се върнат този път съвсем целенасочено, за да си го върнат? Очевидно не си се разправял с такива хлапета или хора. Това не е начина.
  • #3
    46 rate up comment 3 rate down comment
    Бай Ганя ( преди 1 година )
    Типичният българин от коментар 1: завистлив, злобен и ***!!
  • #2
    10 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Повече няма да е безопасно паркирано.
  • #1
    13 rate up comment 49 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Разбира се че се получили ценен урок че така не се прави. Следващия път ще отидат с качулки и вместо кетчуп ще използват камъни.