IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Деца поляха Lamborghini с кетчуп, сметката шокира родителите им

Оказа се, че почистването на скъпата суперкола също не е никак евтино

Собственикът на луксозно Lamborghini Huracan, безопасно паркирано на алеята му, беше неприятно изненадан, когато откри солидна порция кетчуп, изсипана върху суперколата. Оказа се, че това е детска шега, която обаче излезе твърде скъпо на родителите.


Tesla Yoke


Инцидентът се е случил в предградие на Норфолк (Великобритания). Както се оказа по-късно, едно от съседските момчета решило да хвърли кетчуп върху Lamborghini на стойност 140 000 британски лири в отговор на предизвикателство на други деца. Собственикът на суперколата побеснял, изгледал записите от камерите и видял как весела компания, въоръжена с бутилка кетчуп, се мотае по улицата. Той публикува видеото в мрежата и хулиганите бързо бяха разкрити.

Мъжът решил да не остави шегата ненаказана и изпратил на родителите си сметка за измиване на колата за 250 паунда. Той обясни такава висока цена с факта, че суперколата не може да се измие в конвенционална автомивка, тъй като боята изисква внимателно отношение към специалистите.

Освен това кетчупът е попаднал в двигателния отсек, който също е трябвало да бъде основно почистен. Според Daily Mail родителите на момчето са платили сметката, без да спорят. А собственикът на Lamborghini-то се надява, че децата са научили ценен урок.


0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бор Чвор ( преди 1 година )
    До #13 Марко Тотев: Ти си
  • #13
    5 rate up comment 1 rate down comment
    До 11 ( преди 1 година )
    И кво викаш? Че не може да си паркирам скъпата кола на улицата, ако не познавам лапетата в квартала ли? Ти на кой свят живееш бе? Пак го пиша, че заради такива индивиди и начина ви на мислене, децата са с изключително слаба обща култура и ценностна система, и си мислят, че могат да правят каквото си поискат, без да има последствия! И всичко идва, защото вкъщи, някой няма капацитета да осмисли какво правят, и да им обясни, че това не е нормално и не е правилно. Ама нищо, ще се запознаваме с тях.
  • #12
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Марко ( преди 1 година )
    Тук тъкива коли карат само *** и отайките
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ха ха
  • #10
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До 5, 6 и 10 ( преди 1 година )
    Точно обратното е! Точно защото си спирам лъскавата кола на улицата, а не е като в квартала да няма палави хлапета, всъщност почти всички хлапета ме познават и се поздравяваме като се разминем, а точно най-палавите и пакостливите по-скоро биха спрели някой свои познат да ми направи пакост отколкото обратното. Никой не отива да изцапа автомобила на някой друг без причина. Дори да има облог той ще е да полееш с кетчуп автомобила на гадняра в квартала, а не на най-приятният човек в квартала!
  • #9
    5 rate up comment 0 rate down comment
    до 4 ( преди 1 година )
    Заради такива като теб, лапетата в днешно време са толкова слабоyмни. И после, тия същите ще се размножат и положението става...
  • #8
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Пак добре че е нямало пострадали, защото последно време е страшно - "ха на бас че не можеш да глътнеш капсула за пране" "на бас че не можеш да спреш да дишаш докато не дойде бърза помощ" "на бас че те е шубе да направиш едно селфи качен на някой вагон"
  • #7
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Алито от София ( преди 1 година )
    Ето това е детска работа, защо само кетчуп, трябвало е и майонеза, и малко лютив сос или ласаби, и тариката нямало е да има нищо против
  • #6
    17 rate up comment 4 rate down comment
    дo # 1 ( преди 1 година )
    Защо бе, ***? Защо мразиш всеки, който има по-скъпа кола от твоята? Вместо да пишеш тук, седни и се образовай, за да получаваш достатъчно и за хубава кола, и за хубав дом.
  • #5
    26 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    #4 начина е да си мълчиш и да гледаш как се гаврят с колата ти за 300 бона? еми не мисля.