IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързите електрически коли в света - и колко струват

От BMW и Tesla до Rimac и Aspark, тези машини изглеждат недостижими за бензиновите си конкуренти

Дори и най-яростните опоненти на електромобилите не могат да отрекат: когато става дума за ускорение, електрическото задвижване няма равно. Не се налага да чакате турбокомпресорите да се развъртят и оборотите да се вдигнат - просто натискате педала и се изстрелвате. Максималният въртящ момент е наличен при старта, така че не е за чудене как десетки електромобили днес дават времена от 0 до 100 км/ч, запазени доскоро само за най-скъпите хиперколи.
 
   
McMurtry Spierling, Гудууд, Макс Чилтън
Машини като феноменалната McMurtry Speirling (1.4 секунди от 0 до 100 км/ч) не попадат в класацията, защото са прототипи и не се продават свободно на пазара
  
  
А някои машини на ток дават дори и по-бързи времена - такива, които доскоро ни се струваха невероятни. Ето една селекция на най-бързите електромобили, които можете да си купите през 2023, и на каква цена. Тук са включени само модели, които вече са на пазара - няма да откриете единични прототипи като феноменалния McMurtry Spierling, или пък автомобили, които все още съществуват само на думи и картинки, като Tesla Roadster или Deus Vayanne.
  
    
Най-бързите електромобили в света през 2023 (ГАЛЕРИЯ):


  
   
 

 

 

 

0 от 500
  • #53
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Знаех си аз че ще ме обвините, че съм нарисувал зарядната станция, напечатал съм касовата бележка на принтера, а всички сгради и басейна които снимах от терасата на апартамента са само плод на моето въображение и ги нарисувах за това няма как да ги намериш дори с базата данни на цру! То не съм сигурен дали и аз въобще съществувам или съм някакъв чат бот в който се бъзика с вас във вашата реалност, в която всеки който не ходи от 8:00 до 17:00 на работа на заплата е мошеник и измамник. .
  • #52
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Данъчен ( преди 1 година )
    Никой не може да намери нещо което го няма.
  • #51
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ама ти не го ли търсиш вече? Хайде хайде че часовникът тик-така и работното време свършва след два часа и половина. Действай! В 17:00 чакам адреса на апартамента. Ако искаш е цру можеш да включиш в издирването. Кажи им че си прочел нещо в едни коментари в автомобилен раздел и направо ще включат и ми шест и кгб да ме издирват.
  • #50
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Данъчен ( преди 1 година )
    В УНСС няма такава специалност.Започна да шикалкавиш,значи имота съществува само в сънищата ти.Колко време ще ми отнеме да потърся със специален софтуер къде се намира апартхотела по снимката?
  • #49
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Виждаш ли каква е причината да не карам чисто нов автомобил или да си купя Тесла? Точно заради такива като тебе, които слагат всички под общ знаменател, че след като имаш някакви си 60 000 евро си измамник и мошеник! Възползвай се от съвета си и гледай и ти да изкарваш повече, а не да завиждаш и да правиш мръсно на всеки по-успял от тебе. Гледай да се учиш от тях! Опитах се да помогна и на Турбо, но и той не желае парите му да работят за него и си купи гараж и кола на лизинг!
  • #48
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Много ми е чудно как от инженер стана данъчен, но още ми е по- чудно как точно формулира сигналът до "колегите"?Колеги моля направете данъчна проверка на всички, които са си купили имот за 60 000 евро за една година назад. Ами ако съм ги закръглил и не са били 60 000 ами са били 57 и 500? А сега де? Ами ако съм скромничил, защото очевидно ви познавам какви сте завистници предвид постовете ти и е по-скъп? А сега де? Ами ако не е в слънчев бряг, а е в Равда или Несебър, точно защото ви познава ...
  • #47
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Данъчен ( преди 1 година )
    Не знаеше ли? Данъчните редовно следим социалните мрежи за такива с нулеви доходи, който се хвалят с коли и имоти.Изпратих сигнала до колегите от НАП Бургас.Да не излезе имот от сънищата.
  • #46
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Чакам! Май ставате смешни вече! То не бяха проверки дали съм тук, проверки дали съм си купил нещата от касовата бележка, сега щял да ме хваща за неплатени данъци. Да не очакваш, ще тръгна да ти давам и снимка на данъчната декларация за да ти доказвам нещо? Много си си повярвал господин инженер по ДВГ, който работи като данъчен от 8:00 до 17. с много никове. Хайде да те видя, чакам адрес до довечера и данъчна проверка утре!
  • #45
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Данъчен ( преди 1 година )
    Подробности не ми трябват.Знам цената,къде се намира имота,копирах си снимката от терасата на имота.Започвам да ровя в имотния регистър на Слънчев бряг.Колко време ще ми трябва за да те хвана за неплатени данъци или да те улича в лъжа?В рамките на деня съм готов.
  • #44
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Казах ти че повече подробности няма да ти дам. И тези бяха много, защото е най-малкото некултурно да говорим пред останалите за пари. Само ще те успокоя, че това ми е основният източник на доходи от повече от 10 г. Няма нищо съмнително, защото голяма част от наемателите са работещи фирми, които си плащат данъците, а всички плащания стават по банков път и са видими за години назад. Пак ти казвам че това е един от най-евтините имоти, ако не броим няколко гаражчета превърнати в магазини, козметични