IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-добри седана на Mercedes на всички времена

Тези автомобили имат огромни заслуги за издигане и запазване на имиджа на марката

Феновете не само на Mercedes, но и на автомобилите като цяло, със сигурност са наясно колко отлични седани пусна марката през миналия век. Всеки един от тях има принос за превръщането на германския производител в един от колосите на автомобилна индустрия, който се гордее, че предоставя на клиентите си „най-доброто или нищо“.

Затова е доста трудно да се определи най-добрия седан на Mercedes, но екипът на Autoevolution се опитва да направи точно това. Тази класация е само за класически седани с 4 врати, като в нея влизат някои от най-емблематичните автомобили не само в историята на марката, но и на автомобилната индустрия като цяло.

10-те най-добри седана на Mercedes за всички времена (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Технически университ ( преди 1 година )
    10 - "СЕДАНА" ???
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    супер са
  • #1
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Класика ( преди 1 година )
    Без този скрап с електроника от номер 6 до 8- този продукт на спекулантите с разсейващи таблети довеждащи до тежки катастрофи,този подвеждащ манипулиращ коз за печалби на тарикатите присмивайки се на стадото което го купува,този скрап натъпкан с всичко ненужно!!!!????.......- останалите са наистина велики!!!