IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-добри седана на Mercedes на всички времена

Тези автомобили имат огромни заслуги за издигане и запазване на имиджа на марката

Феновете не само на Mercedes, но и на автомобилите като цяло, със сигурност са наясно колко отлични седани пусна марката през миналия век. Всеки един от тях има принос за превръщането на германския производител в един от колосите на автомобилна индустрия, който се гордее, че предоставя на клиентите си „най-доброто или нищо“.

Затова е доста трудно да се определи най-добрия седан на Mercedes, но екипът на Autoevolution се опитва да направи точно това. Тази класация е само за класически седани с 4 врати, като в нея влизат някои от най-емблематичните автомобили не само в историята на марката, но и на автомобилната индустрия като цяло.

10-те най-добри седана на Mercedes за всички времена (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #13
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Сигурен съм , те ( преди 1 година )
    тия от мерцедес ако пуснат производство на W-123 , било из африка , било из южна америка , ще постигнат 2.5 млн бройки годишно , а не за 12 години общо.
  • #12
    0 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    семеен автомобил и седан в едно изречение са несъвместими
  • #11
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Щирлиц ( преди 1 година )
    W-123,много удобен и изпипан автомобил,лек за обслужване и разглобяване дори на полеви условия.
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    А КЪДЕ БЕЗ 126-210-140
  • #9
    9 rate up comment 0 rate down comment
    F ( преди 1 година )
    Да ви кажа,аз съм имал през годините 33 автомобила,руски,полски,чешки , френски,и немски и корейски.Всички коли са били добри,на път съм оставал само с една,на която и гръмна китайското радиаторче за парното.Три мерцедеса съм имал,и всички са били в топ състояние.Гледаш ли си колата,няма проблеми!
  • #8
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Скъсани боксерки ( преди 1 година )
    Бих добавил 126 и 140.
  • #7
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    #3 - няма по съвършена фирма за автомобил от седана. Купето е за егоисти, хечбеците са за пестеливци. Комби изобщо не обсъждам. Седана(със задно) е единствената пълноценна кола, хем става за семейство, хем седи добре на пътя заради разпределението на масите. То ест можеш и кефа да си правиш и то в компания от няколко човека. Това че повечето марки се отказват от седани е защото новото поколение иска СУВ или други извращения. Масовият потребител не е много интелигентен, меко казано.
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Няма лош Мерцедес! Мерцедес имат много по- сложна техника и сервизи, вкл. и фирмени нямат познания и умения да я ремонтират. Това се отнася и за други високотехнологични брандове.
  • #5
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Всички мерцедеси са добри. Дори и тези които разни "разбирачи" ги заклеймяват като пълни *** като w168,w202,w203,w210, всъщност понякога са около 30 годишни минали по почти милион километра в 3-4 европейски държави и сега ги търкалят в България.
  • #4
    1 rate up comment 30 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    няма по отвратителна форма за автомобил от седан