IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как оценяват европейците легендарния УАЗ-452?

Идеален е за офроуд, но ръждата винаги печели (ВИДЕО)

В германския YouTube-канал CarRanger беше пуснат кратък видеоклип, посветен на руския микробус УАЗ-452, известен още и като „Буханка“. Оценяваната версия на всъдехода се различава малко от оригинала, тъй като е оборудвана със специална тента, хладилник и жабки.


УАЗ-452


Най-вероятно, именно заради това авторът на видеото остава много доволен от пътуването с руската кола. Повечето европейски потребители също оцениха високо легендарния модел, като според мнозина, той е чудесна алтернатива на модерните всъдеходи, наблъскани със сензорни екрани и много електроника.

„Чичо ми работеше като лесовъд и тази кола му служи без проблеми повече от 25 години“, категоричен е Станислав Ковалевски. Според Марс Баур, автомобилът е чудесен за пътувания през гората, като представлява добра алтернатива на по-скъпия Unimog.



Повечето птребители, гледали видеото, посочват и основния проблем на автомобила, а именно – ръждата. „През зимата в кабината е топло и приятно, но през лятото пътуването е истински ад“, пише потребител с инициали A.B. На свой ред Маркус Клевер-Алтингер добавя: „Без електроника и с традиционен ДВГ. Да, това е просто перфектната кола. Примитивна и надеждна."

Друг потребител добавя, че това е „Танк на апокалипсиса, който няма нищо излишно и е лесен за ремонтиране“. „Това е супер практична кола. Предпочитам да го купя, отколкото Volkswagen T6", пише Лейф Ерик-Хансен.

0 от 500