IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как изглежда базовата Kia Sportage

Кросоуърът получава 17-цолови джанти и механични скорости

В началото на септември компанията Kia представи европейските спецификации на новото поколение на кросоувъра Sportage. Сега в сайта KiaClubOfficial бяха публикувани и снимки на базовата версия на модела, която ще се предлага на Стария континент.


Kia Sportage


В Kia определиха новия Sportage като първия автомобил в гамата си, който е изцяло ориентиран към европейските клиенти на марката. Кросоувърът може да се похвали с оптимални за класа си габарити и редица модерни технологии, сред които е фирменият пакет от съвременни асистенти на водача ADAS.

В зависимост от нивото на оборудване новият Sportage ще се предлага със 17-, 18- или 19-цолови джанти. Най-малките са за базовия вариант, докато най-големите ще се предлагат единствено за скъпите версии, като те могат да се комбинират с няколко варианти на дизайн и цветове.


Kia Sportage


Под капака на кросоувъра е поставен 1,6-литров двигател T-GDI, който в базовото ниво на оборудване е съчетан с 6-степенна механична скоростна кутия. За модела се предлага и 2,0-литров дизел със 190 к.с., както и 7-степенна автоматична кутия.

От Kia анонсираха и появата на зареждащ се хибрид, в който към бензиновия двигател е добавен електромотор с 90 к.с. и акумулатор с капацитет 13,8 кВт/ч.

Снимки: KiaClubOfficial

0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Петко ( преди 2 години )
    Едно време тракторите, скъпите, така започнаха с няколко екрана отпред. Явно стана модерно и за колите.
  • #5
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Мистър Уейн ( преди 2 години )
    Задницата изглежда добре, интериорът - евтин и несиметричен.
  • #4
    3 rate up comment 7 rate down comment
    kristo ( преди 2 години )
    Анонимен, купи си Дачия щом не те кефи КИЯ-та, или немаш кинти за нея
  • #3
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Гледам, че колегите са се вторачили критично в интериора. На мен пък ми се отвори друг изненадващ проблем :(( Скролнах около 5 пъти нагоре-надолу из статията в търсене на онази снимка със стрелчици, които те приканват да кликнеш поне 20 пъти, че да успееш зорлем да се добереш до края на текста. Нема и нема и НЯМА! Двадесеткратното кликане за да прочетеш една статия се е превърнало в моя неволна втора природа и липсата му ме вкара в ообъркване и страдание :))
  • #2
    13 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    интериора кърти все едно руснаци за го дялали с теслата !
  • #1
    12 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    По трагичен от интериора на гоуф нема