IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как изглежда базовата Kia Sportage

Кросоуърът получава 17-цолови джанти и механични скорости

В началото на септември компанията Kia представи европейските спецификации на новото поколение на кросоувъра Sportage. Сега в сайта KiaClubOfficial бяха публикувани и снимки на базовата версия на модела, която ще се предлага на Стария континент.


Kia Sportage


В Kia определиха новия Sportage като първия автомобил в гамата си, който е изцяло ориентиран към европейските клиенти на марката. Кросоувърът може да се похвали с оптимални за класа си габарити и редица модерни технологии, сред които е фирменият пакет от съвременни асистенти на водача ADAS.

В зависимост от нивото на оборудване новият Sportage ще се предлага със 17-, 18- или 19-цолови джанти. Най-малките са за базовия вариант, докато най-големите ще се предлагат единствено за скъпите версии, като те могат да се комбинират с няколко варианти на дизайн и цветове.


Kia Sportage


Под капака на кросоувъра е поставен 1,6-литров двигател T-GDI, който в базовото ниво на оборудване е съчетан с 6-степенна механична скоростна кутия. За модела се предлага и 2,0-литров дизел със 190 к.с., както и 7-степенна автоматична кутия.

От Kia анонсираха и появата на зареждащ се хибрид, в който към бензиновия двигател е добавен електромотор с 90 к.с. и акумулатор с капацитет 13,8 кВт/ч.

Снимки: KiaClubOfficial

0 от 500
  • #16
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Шоферхофер ( преди 2 години )
    бъзнат малко ламарините , сложат по два три таблета на таблото и айде, че не останаха... нема такъв *** потребител
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Радев ( преди 2 години )
    Със сигурност, заедно с новия Кашкай, ще е сред лидерите по продажби в сегмента на компактните SUV до 50к лв. Иначе Хюндай Тусон е топ в този клас, но и базовата цена е с едно 10 бона отгоре.
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Таблото вярно изглежда гадничко. Всъщност е същото като сега, но зад кормилото е сложен дисплей и e съединен с телевизора за мултимедията. Не е по-различно от на Мерцедес, само че снимката е кофти. Не че на Мерцедесите прилича на нещо.
  • #13
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    То и базов Мерцедес си е трагедия, толкова голяма трагедия, че ги има със стоманени джанти, е и какво? Но наистина падение е да си вземеш премиум автомобил без всички екстри които ги няма при остналите не премиуми.
  • #12
    0 rate up comment 7 rate down comment
    Фордо ( преди 2 години )
    Това нема продаване!То и актуалната бие на ефтинджос, ама това на снимката, което ще я замени, изглежда на Ковид създание по време на криза!
  • #11
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Силно се съмнявам че това ще е интериорът
  • #10
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    leksus?
  • #9
    3 rate up comment 7 rate down comment
    БайХой ( преди 2 години )
    Отврат..
  • #8
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Васил ( преди 2 години )
    Супер е автомобила. Ще свикнете на новите визии, електрическите концепции ще изменят всичко познато в следващите години. Във всички среден клас марки се наблюдава тази промяна.
  • #7
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Кико ( преди 2 години )
    Имам предишния модел 2019г определено не бих я сменил с този нов грозник, вътре и вън ужасна. Здрави машинки за парите си, леко евтини материали вътрешно.