IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво под капака трява да се мие редовно въпреки препоръките на производителя

Чистота на тези агрегати и системи е от жизненоважно значение за здравето на автомобила

Повечето автомобилни производители категорично не препоръчват, а дори и забраняват да се мие отсека на двигателя, тъй като това може да нанесе сериозна вреда на мотора и на свързаните с него системи. Дилърите също не препоръчват подобри процедури, но въпреки това, някои агрегати, разположени под предния капак, задължително трябва да бъдат почиствани редовно. Това е единственият начин, върху тях да не се събира мръсотия и така те да могат да служат безотказно за по-дълъг период от време.

Експерти подчертават, че чистотата на тези системи е от жизненоважно значение за автомобила. Ако са покрити к мръсотия, те започват да не функционират правилно и това се отразява на цялата работа на автомобила. Затова и измиването им е много важно, но трябва да се знае и как да се извършва то, за да бъдат избегнати бъдещи неприятности.

Кои детайли под капака на двигателя трябва да се мият редовно (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    34 rate up comment 0 rate down comment
    orrllin ( преди 2 години )
    Автора знае ли за какво е интеркулера?
  • #1
    24 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "... агресивните реагенти, с колита се заливат улиците ..." ; ".. Достатъчни са сах ***..." ; "..пяна да почистване..." ; ".. клемите на двигателя..." ; "..да излезат от строя..." ; ".. или при това регистрация на автомобила."!??!!? Има ли смисъл от коментар?