IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 класически японски коли, които трябва да се избягват

Тези автомобили ще струват скъпо на новия си собственик и след покупката им

През последните няколко десетилетия някои автомобили JDM (това са модели, проектирани да отговарят на разпоредбите в Япония и на вкусовете на местните клиенти) постигнаха култов статут, но това съвсем не означава, че всички японски коли си заслужават парите. През 80-те години местните производители започнаха да експериментират, тъй като имаха процъфтяващ местен пазар и американските потребители бяха готови да купят почти всичко, което направиха.

Тогава стартира и JDM-революцията, която създаде невероятни автомобили, но в същото време японските компании научиха по трудния начин, че увеличението на мощността невинаги върви ръка за ръка с високата надеждност. След години фирмите се върнаха към стария си стил, като заложиха на следване на пазарните тенденции и почти пълно избягване на иновациите. А на пазара на употребявани автомобили останаха доста иновативни модели, които е добре да се избягват, тъй като ще струват доста скъпо на собствениците им и след покупката.


10 класически японски коли, които трябва да се избягват (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    33 rate up comment 7 rate down comment
    Чичо Ванчо ( преди 2 години )
    Пич ти си сложил всички спортни японски коли и си писал като брутален хейтър. Човек ако е решил, че ще има кола с моторен двигател значи знае и може да си го поддържа.