IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да разберем, че сме сипали некачествено гориво

Всеки шофьор може да се сблъска с този проблем и да си навлече неприятности

Всички шофьори знаят, че некачественото гориво може да има разрушителен ефект върху превозното средство. В наши дни повечето водачи приемат качественото гориво за даденост. Те просто зареждат автомобила си и продължават напред.

Въпреки контрола, който се осъществява върху големите вериги от бензиностанции, винаги е възможно човек да се сблъскате с проблеми. Да не говорим, че все още има хора, които сипват на автомобилите си гориво от малки и съмнителни обекти, където то се продава на по-ниска цена.

Признаци за лошо гориво (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #20
    1 rate up comment 3 rate down comment
    #20бис ( преди 2 години )
    До 2015 г.
  • #19
    8 rate up comment 1 rate down comment
    До 7 ( преди 2 години )
    Ромпетрол няма нищо общо с Лукойл...горивата са от най-голямата рафинерия в Източна Европа край Констанца "Петромидия" до 2025 100%собственост на държавната казахстанска KMG International...,а след това 51% са владение на Китайскатаа енергийна компания (CEFC). Между другото и около 20% от бензиностанциите във Франция Dineff групата са техни
  • #18
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Доброволец ( преди 2 години )
    Сипвайте на Газпром от G--горивата и тогава ще коментираме, няма никакъв проблем
  • #17
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Х5 ( преди 2 години )
    Най доброто гориво е чист ЕТАНОЛ 99.9%. Никакви бензини, никакви дизели. Етанола дава добра литрова мощност и изгаря чисто без никакви сажди което в комбинация със качествено синтетично масло гарантира много дълъг живот на двигателя. Има страхотно добри двигатели разработени за работа с етанол. Супер мощни и икономични. Но за съжаление високата цена на етанола не им позволява да станат масови.
  • #16
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Щом наш *** е в схемата, ако ще и марсиянскада е компанията крайния ефект и качество са ясни.
  • #15
    17 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Абе при нас и горивата са побългарени, не че не могат да ги правят със качество като Швейцария и Австрия, просто *** си е ***, да направи някоя кинта като продава долно - пробно гориво, разредено с разни бъркочие това си е самата истина, като почнеш още от рафинерия та, шофьора с цистерната и бензинджията накрая с цистерната и точната колонка!!!
  • #14
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Лукойл има много бензиностанции на франчайз. Скапаното гориво, което заредих е точно от такава бензиностанция. Доколкото разбрах е на синчето на някакъв герберастски зам. министър. Сега зареждам само от Газпром бензин, поне знам, че не е лукойлски, а от Сърбия.
  • #13
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Омв е румънски бензина и дизела.....
  • #12
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Без ДДС ( преди 2 години )
    ОМВ нз дали са с качествени горива,ама здраво удрят в колонката.
  • #11
    4 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всичкия бензин 95 в Бг си е лукойлски. Но отделните частници може да си правят шмекери. СЛукойл е такъв случая. Не винаги горивото е добро.Затова си ползвам само омв бензин, нищо друго. Омв са сериозна компания, австройска. Имат си добър контрол от чужбина. Не ги заменям