IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да разберем, че сме сипали некачествено гориво

Всеки шофьор може да се сблъска с този проблем и да си навлече неприятности

Всички шофьори знаят, че некачественото гориво може да има разрушителен ефект върху превозното средство. В наши дни повечето водачи приемат качественото гориво за даденост. Те просто зареждат автомобила си и продължават напред.

Въпреки контрола, който се осъществява върху големите вериги от бензиностанции, винаги е възможно човек да се сблъскате с проблеми. Да не говорим, че все още има хора, които сипват на автомобилите си гориво от малки и съмнителни обекти, където то се продава на по-ниска цена.

Признаци за лошо гориво (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #30
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не сте компетентни
  • #29
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Олимпи ( преди 2 години )
    Пълни глупости !
  • #28
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Запознат ( преди 2 години )
    Кога най-после всички неграмотници ще разберете, че течностите, т. е. и горивата, се НАЛИВАТ, сипват се вещества в твърдо агрегатно състояние-зърно, брашно, пясък, чакъл, баластраи т. н.!!!!
  • #27
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Философ ( преди 2 години )
    Аз зареждам само в Шел и съм доволен. Колата върви като отвързана, а на прегледа се чудят как двадесет годишен дизел има показатели на пет годишен.
  • #26
    2 rate up comment 5 rate down comment
    бъчваря ( преди 2 години )
    Не Лукойл е виновен за скапаното гориво, дето зареждате с 20 стотинки надолу. Една зима, почнах и аз да зареждам от една евтина бензиностанция, но при студен стар оборотите падаха и дори мотора гаснеше. После до 10 минути още придърпваше. Мислех, че проблемът е в мотора, но реших да заредя пак от Лукойл и о чудо. Няма придърпване, няма нищо.
  • #25
    13 rate up comment 5 rate down comment
    skk ( преди 2 години )
    Трябва само да знаете, че велилите управляващи направоха вноса на гориво в българия почти невъзможен! За да внасяш гориво в България трябва да имаш данъчен склад. Изискванията за данъчен склад са такива че само 2 или 3 фирми могат да го правят. Основният ограч е Лукоил или с други думи 90% от горивата в България са на Лукойл. Вие зареждайте където искате но в 90% от случеите получавате Лукойл. Това е борбата срещу контрабандата с гориво на ГЕРБ! Много по лесно е да оставиш 3 души на пазара!
  • #24
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Стига с тая мантра за горивата извън БГ , на идване в България спах в Унгария и рекох там да сипя нафта ,че Румъния нямам представа какви са цените по магистралата, ами въпреки че беше с имета на някаква чувана фирма - след 100 км се усети че е с много сяра - филтъра взе да се затлачва на по малко от 150 км , когато извънградско на дълъг път нормалного е на 250 че и нагоре
  • #23
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Почти ( преди 2 години )
    От "качествено" гориво имах дупки по буталата на едно Сузуки. Вървеше като бясно от самолетно гориво, други проблеми нямам с годините. Мощността куца на Шела, мисля да се откажа от ДВГ и да взимам ел. автомобили под наем, заредени с ток и само плащаш че ги ползваш.
  • #22
    19 rate up comment 3 rate down comment
    И.а ( преди 2 години )
    Лукойл никога само румънски горива и няма да имате ядове.
  • #21
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Пак ( преди 2 години )
    Да се ударят малките и евтини уж бензиностанции. Аз карам на Инса от по скъпите горива и са доста добри, на ОМВ са пълни с бустери за мощност.