IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"За" и "против" покупката на Alfa Romeo Giulia

Италианският седан е сред най-желаните автомобили на пазара, но има и някои сериозни проблеми

Alfa Romeo Giulia е едно от най-интересните предложения на пазара в последно време. Този автомобили има класическото ДНК на Alfa, което направи марката толкова популярна в цял свят. За съжаление, като типичен представител на италианския бранд той притежава и някои недостатъци.

Спортният седан е директен конкурент на BMW 3-Series, C-Class на Mercedes и A4 и S4 на Audi. Това е автомобил, който със сигурност може да раздели мнението, тъй като или е обичан, или е пренебрегван. Дали е страхотна кола - със сигурност! Но дали повечето хора биха си го купили? По-вероятно - не.

За и против покупката на Alfa Romeo Giulia (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #18
    30 rate up comment 1 rate down comment
    boba fett ( преди 2 години )
    ба си и скритата реклама на немските автомобили
  • #17
    25 rate up comment 1 rate down comment
    Любослав ( преди 2 години )
    Копи-пейст на всеки *** журналист докопал се до клавиатура от 2016та насам. Уволни се, моля.
  • #16
    7 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ти като разбираш от автомобили, кажи дали се става конглокент на БМВ, Ауди и Мерцедес, само чрез увеличаване на цената ? Продажбите го доказват, че не е така. Същото и с ДС на Ситроен. Увеличават цените и айде ние сме конглокенти.
  • #15
    8 rate up comment 10 rate down comment
    v-1 ( преди 2 години )
    Предлага добри характеристики - сензори за дъжд, за пракиране и отопляем волан и седалки. Та това всяка нова кола го предлага :))) Ще ме утрепат тези писари в този сайт, много посредствена статия...
  • #14
    36 rate up comment 0 rate down comment
    batmiti ( преди 2 години )
    Джулията си е супер. Дизела е 2.2 куб. с няколко нива на мощност. Безпроблемен , и с голям ресурс. За бензина незнам , но колегите чувам са доволни. За версията 4х4 ако някой има впечатления да сподели. А това , че се предлага само автоматик , както и още няколко неща , са пълни глупости.
  • #13
    26 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    *** тъпата статия. Писаро оди се скрий некъде. Точно за надеждността на Джулия никъде не съм чел негативи.
  • #12
    40 rate up comment 7 rate down comment
    Sameman ( преди 2 години )
    Тази кола е по-добра от основните си конглокенти и те не са "Рено, Пежо, Ситроен", както е писало отдолу едно човече, което не разбира от автомобили и го докава с коментара си. Един автожурналист не чух да казва, че не е супер. И екстериор и интериор, динамика, прецизност на управление - всичко е на ТОП ниво. Немски фенбойчета, няма лошо да харесвате там каквото си харесвате, но не бъдете коне с капаци.
  • #11
    46 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Браво, че има включили се коментриращи с лични автомобили. Полезно и реално информативно. Карайте Алфите със здраве и дано да ставаме повече.
  • #10
    36 rate up comment 1 rate down comment
    Шофиращ Джулия Велоч ( преди 2 години )
    Също тъпнята за разхода на гориво няма да я коментирам. С нормално каране е в диапазона 10.5 - 11.5 градско и това за 280 коня кола. Извънградско може да падне до 7 - 7.5 но там вече трябва бая психика...все пак е Алфа. Аз също бях предубеден към Алфа от към надеждност и тн., но нещата са съвсем различни в положителна посока. Единствено наистина малко изостават с инфотеймънт системата (не е като при ауди или мерц), но пък си има андройд ауто и реално друго не ми трябва.
  • #9
    45 rate up comment 1 rate down comment
    Шофиращ Джулия Велоч ( преди 2 години )
    Статията е пълни глупости. Шофирам Джулия Велоче I4, 280 коня. За 30 хиляди колеметра, колата не е влизала в сервиз заради дефекти или проблеми. Колата си е направо безпроблемнна ако питате мен. Да, има си някой италиански особенности като например неадекватно включване на парктрониците, но след известно време се оправиха и нямах повече проблеми с тях. Скъпото обслужване също ми се струва МИТ! Масла, филтри, ремъци и тн. е в рамките на 500 лева. Като цяло сме доволни от автомобила.