IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"За" и "против" покупката на Alfa Romeo Giulia

Италианският седан е сред най-желаните автомобили на пазара, но има и някои сериозни проблеми

Alfa Romeo Giulia е едно от най-интересните предложения на пазара в последно време. Този автомобили има класическото ДНК на Alfa, което направи марката толкова популярна в цял свят. За съжаление, като типичен представител на италианския бранд той притежава и някои недостатъци.

Спортният седан е директен конкурент на BMW 3-Series, C-Class на Mercedes и A4 и S4 на Audi. Това е автомобил, който със сигурност може да раздели мнението, тъй като или е обичан, или е пренебрегван. Дали е страхотна кола - със сигурност! Но дали повечето хора биха си го купили? По-вероятно - не.

За и против покупката на Alfa Romeo Giulia (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #38
    7 rate up comment 0 rate down comment
    angelov ( преди 2 години )
    Явно въпросният журналист никога не се е докосвал до тази кола и пише на АНГРО. 1- Тази кола има механична предавателна кутия и не само в стандартната версия но и в Спортната QV2- Надежността не е по- лоша от днешните немски варянти.3- От 15 години работя в оторизирани диларства на предимно немски марки и няма фирма пез технически кампании. Дори и смяна на двигатели за още НЕпродадени автомобилинемски.4- Да цените на частите са скъпи, но в никакъв случай не по- скъпи от немските...
  • #37
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Алфиста ( преди 2 години )
    Само алфа нищо друго имам 2 алфи 147 и 146 доволен съм няма ръжди нямат нищо това е колата но взимайте от Италия не Германия не Австрия :)
  • #36
    22 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 2 години )
    Разхода изобщо не е висок за 510 к.с (от 10 до 15 л) А за Mustang, Camaro, Challenger, Corvette какво ще кажете, там е минимум 30 л?Има ги и с ръчна скоростна кутияТова са надеждността е пълна глупост, не сме 90-те години.Цялостно става ясно, че Вашия сайт не е добре запознат и служи единствено, за да бърка обществото.
  • #35
    12 rate up comment 0 rate down comment
    1 ( преди 2 години )
    Има Giulia на пазара с ръчна скоростна кутия, но е много рядко явление.
  • #34
    1 rate up comment 22 rate down comment
    Disart ( преди 2 години )
    Няма такива ***.Направих грешката да си купя новата Алфа,по-калпава и проблемна кола не съм виждал като това недорузумение!
  • #33
    1 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Аз пък си имам М3.
  • #32
    32 rate up comment 2 rate down comment
    Колчев ( преди 2 години )
    От милион години съм механик.Ако чакам от италиански и японски коли да се храня, съм загубен.А благодарение на немските КОКОШАРНИЦИ, имам три от най добрите алфи. И на мен ми харесват германски.
  • #31
    29 rate up comment 1 rate down comment
    Факт ( преди 2 години )
    Имал съм Алфа Ромео 33, сега имам 155 и 159. Никога не съм имал проблеми с тях. Само смяна на консумативи. Удоволствието от шофирането е неповторимо. Карал съм и немски служебни автомобили, какво да кажа, и за момент не съм си помислял да си купя такъв мъртвец. 155 и петицата ми е 96 година и хората продължават да се заглеждат по нея. А за немското прехвалено качество какво да кажа, имам познати на които колите им стоят в гаражите и събират пари да си ремонтират прехвалените мъртъвци.
  • #30
    22 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Твърдят на база италианско->скапано, немско->хубаво. Логиката, баце
  • #29
    32 rate up comment 0 rate down comment
    Писна ми ( преди 2 години )
    На каква база твърдите, че моделът не е надежден. Имате ли тикети от сервизи. Имате ли тикети от завода за гаранционен претенции. Не може по дифолт да слагате етикет.