IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"За" и "против" покупката на Alfa Romeo Giulia

Италианският седан е сред най-желаните автомобили на пазара, но има и някои сериозни проблеми

Alfa Romeo Giulia е едно от най-интересните предложения на пазара в последно време. Този автомобили има класическото ДНК на Alfa, което направи марката толкова популярна в цял свят. За съжаление, като типичен представител на италианския бранд той притежава и някои недостатъци.

Спортният седан е директен конкурент на BMW 3-Series, C-Class на Mercedes и A4 и S4 на Audi. Това е автомобил, който със сигурност може да раздели мнението, тъй като или е обичан, или е пренебрегван. Дали е страхотна кола - със сигурност! Но дали повечето хора биха си го купили? По-вероятно - не.

За и против покупката на Alfa Romeo Giulia (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #28
    24 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Познавам един пич дето ги продаваше Алфите до скоро и със сигурност знам, че проблемите са много малко. Хората си ги карат. Имаше някакви ъпдейти по софтуера и част от колите имаха проблеми с капачката на резервоара, но това е.
  • #27
    42 rate up comment 3 rate down comment
    Некакъв ( преди 2 години )
    А обслужването и цената на германските щайги каква е? Гледат да втълпят, че германското е перфектно, а всичко останало е много лошо.
  • #26
    36 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    от ремонт на какви марки преживяват сервизите явно не чакат само на алфи.това че се чупят повече от другите марки е митология много ясно че когато си купиш автомобил с изчерпан ресурс ще започне да създава проблеми.противно на хорското мнение имам алфа 98год. карам я 14 год и още е както е излязла от завода сменил съм само консумативи свещи ремъци дискове накладки и носачи.
  • #25
    39 rate up comment 1 rate down comment
    Абе ей! ( преди 2 години )
    Захариев, кой ти дава да пишеш статии по снимки бре! Дори QV версията може да се поръча със ръчна кутия!Лично съм карал Велоче версията с ръчна!Цената на обслужването и частите не е по-скъпа от БМВ или Ауди, а колата в много отношения е по-добра! Разхода при 510к.с. кой ти гледа!А за останалите версии е дори икономична! Стелвиото ми с дизеловия мотор и автоматик е със среден разход 6,5/100, а джулията е по-лека и с по-добра аиродинамика! Как ги пишете без да сте се качили в колата бре!!!
  • #24
    38 rate up comment 0 rate down comment
    Неграмотни журналист ( преди 2 години )
    За съжаление това е нивото на журналистите на този сайт: абсурдно фактологично грешни твърдения, съждения като на 3-годишно дете и внушения, взети от репертоара на бай Пешо Щангата от 743-ти блок!
  • #23
    27 rate up comment 0 rate down comment
    Дани ( преди 2 години )
    Нямало ръчна скоростна кутия? *** вица :D
  • #22
    44 rate up comment 3 rate down comment
    Шофиращ Джулия до Пе ( преди 2 години )
    Пенко, честно казано и аз цял живот съм хейтил италианските автомобили без реално да имам допир до тях, но откакто шофирма Джулия, разбрах колко много съм грешал. Автомобила има своите достойнства и те въобще не са малко. Да, разбира се, има и недостатъци, но това не я прави по лош автомобил. Алфата е един изключително класен автомобил,който има много добро съотношение цена-качество-удовлетвореност. И да, Джулията завива зверски, все пак инженера проектирал 458 Italia е създател на модела.
  • #21
    41 rate up comment 2 rate down comment
    Габдулла ( преди 2 години )
    Не схванах предмета на статията, освен очевидния призив:" Не купувайте Алфа, а германска кола"
  • #20
    24 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Пенко, прехвърли се от края на 20 век в днешно време.
  • #19
    30 rate up comment 2 rate down comment
    Шофиращ Джулия Велоч ( преди 2 години )
    До #15Джулията която шофирам е 4х4. Готиното е, че 4х4то е "задно ориентирано" т.е основното задвижване е задно предаване и при нужда включва предния мост. Системата е много интелигента и бърза, до сега не ми се е случвало да превъртя гуми или нещо подобно, много добре си слага конете на асфалта. Зимата си е като багерче, минава навсякъде, където е възможно да мине лек автомобил. Готиното е, че няма недозавиване като при ауди, управлението е направо телепатично. Спирачките също са доста силни.